Merhaba arkadaşlar sizlerden fikir almak istiyorum ben evleneli beş yıl oldu ve biz iki eltiyiz yaşlarımız hemen hemen aynı biz en başından beri hiç anlaşamıyoruz barışıyoruz on gün sonra kavga ediyoruz tartışıyoruz ve sürekli kavga eden taraf o benim attığım gönderileri üzerine alıp sen bana bunu attın sen benim için bunu attın deyip sürekli benimle kavga eden ve küstükten sonra biraz zaman geçtikten sonra dini konularla kapıma gelip barışmak isteyen bir insan ve ben artık sıkıldım ve bunaldım ve bir yıldır hiçbir şekilde konuşmuyoruz hani yolda birbirimizi görsek yüzümüze bakmıyoruz ama buna rağmen yine yok bana selam vermedi sürekli şikayette bulunuyor kayınvalideme kayınpederime ve etrafındaki herkese beni kötülüyor ve insanların çoğu onun ağzının lafına bakıp beni çoğu yerlerden çıkartıyorlar ve engelliyorlar sorun bu değil hani insanların beni çıkartması engellemesi ben bunları kafama takmıyorum ben istiyorum ki benimle konuşmuyoruz hiçbir şekilde konuşmasını iletişim kurmasını çünkü birilerine şikayet ettikçe sürekli kayınpederim ve kayınvalidem sen bunu bunu bunu yapmışsın ve ne olursa olsun hiçbir zaman haklı taraf biz olmuyoruz hep haklı taraf o bunun sebebi de çok fazla kayınvalide ve kayınpedere çok fazla yakın olması sürekli orayla görüşüyor olması sürekli irtibat halinde olması ve aileye çok düşkün olması ben öyle bir insan değilim eşim de öyle bir insan değil hani sürekli görüşelim sürekli işte girip çıkalım Çaya gidelim hani ikimiz de böyle bir insan değiliz kendi yağımızda kavurmaya çalışıyoruz hani ne yaptığıyla ne ettiğine kesinlikle ilgilenmiyorum sanki benim için bir yabancı gibi bunları yaparken bile bir şeyden sorun çıkartabiliyor ve şikayet edebiliyor ve günün sonunda yine suçlu biz oluyoruz sebepsiz yere ailedeki çoğu insan çoğu insanda problemi vardı çoğu insan hareketlerini konuşma tarzını yanlış anlayıp küsmüşlüğü vardı ve yeni yeni aileyle barışmaya başladı barıştığı insanlarla da nasıl konuşuyor ne yapıyor ne ediyor bilmiyorum ama çok güzel bir şekilde zehirliyor ve beni uçan kuşa kötülüyor ailesi benden nefret ediyor ailesi kesin benimle barışmasını istemiyor ben de zaten barışmak istemiyorum sadece yoruldum sürekli konuşmadığımız an evlerimize gidip gelmediğimiz halde benim her şeyimi sorun haline getirip şikayet etmesinden bunaldım ne yapacağımı ne edeceğimi bilmiyorum ve çok şükür ki bu zamana kadar eşim hep yanımda oldu hiçbir zaman bana sen suçlusun demedi konuşmak istemiyorsan konuşmayabilirsin görüşmek istemiyorsan görüşmeyebilirsin dedi ama buna rağmen yok yoldan geçerken bana dik dik baktı ve sürekli benim numaramı değiştirdim hani kesin bana ulaşamasın diye ama benim bir şeylerimi gittiğim yerleri paylaştığım şeyleri giydiğim her şeyi biliyor ve ruh hastası gibi ekran görüntüsü alıyor telefonuma ve diyor ki bak sen bu sözü bana attın halbuki hiçbir zaman beş yıl boyunca benim sosyal medyamı hiçbir şekilde eklemedim girmedi ben ne yapacağım ve sürekli bana diyor ki her kavgada sen kıskançsın sen beni kıskanıyorsun ve ne yaparsa yapsın hep haklı oluyor
1 ay
Aşk İlişkileri
YKS2026
Gündem
Dünya Kupası
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar
Astroloji & Burçlar
Eğitim & Kariyer