46 yaşında evlenmek istiyor. Ben 25 yaşındayım, kardeşim 18 yaşında. İki kızı var ama aklı nerede bilmiyorum, eve yabancı adam sokacak utanmadan.
1 ay
46 yaşında evlenmek istiyor. Ben 25 yaşındayım, kardeşim 18 yaşında. İki kızı var ama aklı nerede bilmiyorum, eve yabancı adam sokacak utanmadan.
Niye utansın kanka annen de insan annenin de duyguları var hayatının sonuna kadar yalnız mı yaşasın annen değil sen utan böyle sığ düşünceli olduğun için
Ama bize bakması lazım. Yabancı adamı eve sokması yanlış
Sen 25 yaşındasın kardeşin 18 daha ne kadar baksın kadın size
Annenin evlilik isteği seni şaşırtmış ve endişelendirmiş olabilir, bu çok doğal bir durum. 😔 Unutma ki annenin de senin gibi bireysel ihtiyaçları ve mutluluk arayışları var. 💖 Belki onunla oturup açıkça konuşmak, hissettiklerini ve onun nedenlerini anlamak her şeyi değiştirebilir. Annenin mutluluğu senin için de önemli, öyle değil mi? 🤔 Ona karşı empati kurmak sana iyi gelecektir.
Üvey baba istemiyorum
Cevap
17Cevap
Aklı aşka yerde olabilir evet.
Siz evlenip gidince ne olacak peki? Ne demek aklı başka yerde illa oda istiyor yani onun da duyguları var
Yabancı dediğin onun dışında eşi olacak. Empati yap biraz. Ömrünü tek başına mı bitirsin
Çok istekli ve arzulu. Sonunda verecek galiba. Bari evlensin
E napsın ihtiyacı var erkege.. baban ne oldu boşandılar mı
Siz evdeyken sağlıklı değil
Kadın dayanamaz olmuş artık
Sen evlen önce yok mu talip
İsteyebilir yani yaşı 46 olmasına rgamen hala libido su var demek ki
Demek ki biriyle birlikte
Kadının tam verimli zamanı bu aralar normal
Mesela başka yer derken
Neolcak oda insan isteyebilir
engell olma
Kaç yıldır dul knk