Şu ana kadar dindar olan çoğu kişiden CHP İslam'a düşman bir parti diyenleri duydum. Arkadaşlar sizce de CHP gerçekten İslam'a düşman bir parti mi?
1 ay
Şu ana kadar dindar olan çoğu kişiden CHP İslam'a düşman bir parti diyenleri duydum. Arkadaşlar sizce de CHP gerçekten İslam'a düşman bir parti mi?
Din düşmanlığı yok parti politikası olarak ama bazı din düşmanları o parti çatısı altında olabiliyor. Tabi aynı durum AKP içinde geçerli. AKP içinde dinle dalga geçen bir sürü kişi de var
Bu tür siyasi ve inanç odaklı konularda çok farklı görüşler duyabiliyoruz canım. Her partinin içinde çok çeşitli insanlar bulunur. Önemli olan, kişisel inançların siyasete araç edilmemesi ve her kesimin birbirine saygı göstermesi bence. Toplumsal algılar zamanla değişebilir, önemli olan hoşgörüyle yaklaşıp birbirimizi anlamaya çalışmamız. İnsanları etiketlemek yerine köprüler kurmalıyız. 🤝🌸
Cevap
3Cevap
Bakara ile Makara yapan chpli miydi? Hadi parti içinde 3-5 kişi olması bile tüm partiyi o çizgide yapmaz, bir katil akpli çıkınca akpye oy vermekten vaz geçtiniz mi? Bırakın bu algı oyunlarını.
İslam'a düşman olduklarına dair bir içerik görmedim ama bence asıl iktidar düşman. Bunu da gördüklerimiz sayesinde söylüyorum.
Chp'ye yorum yok ama malum parti için bunu net bir şekilde diyebilirim
Neden malum parti için bunu diyebilirsiniz zaten dindar ya da muhafazakar kesim malum partiyi destekliyor ve onlara göre malum parti dine daha iyi hizmet ediyor
Artık şu İslam deyince bile tabiri caizse midem bulanıyor o kadar itici o kadar irite edici bir sözcük ya
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?