Destekleyen
Desteklemeyen
Yaşını ve cinsiyetini belirt, oyunu kullan:
Lütfen yaşını seç
Öncelikle Hdp TBMM de ki legal bir partidir, terör örgütü değildir. Terör örgütü olan pkk ve hizbullahtır. Malum zat bunların her ikisiyle de yakındır. Son yerel seçimde İmralı postacılığı yapıp, terörist başının mektuplarını kendi yandaş medyasında okutmuştu, bu da yetmedi terörist başının kardeşini devletin televizyonuna yani trt ye çıkarıp propaganda yaptırıp kendi partisi için oy istetmişti.
Gelelim diğer terör örgütü hizbullaha. Onlarla zaten açık seçik şekilde direkt olarak ortaklık kurdular ve birlikte, ortak listelerle seçime giriyorlar
Terörist demedim ki. Destekliyor mu dedim sadece. Basmakalip cümleler bunlar:)
Ne o basma kalıp falan? Verecek bir cevabın yok, kıvırıp durma akpli seni 😂
Akpden farkınız yok, sizi eleştiren herkes akpli. Onları eleştiren herkes hdpli ya da chpli:) görüşüm yok
Ben senin başka yorumlarını falanda biliyorum, geç bu ayakları
Sen biraz Gaffar Okkan'ı şehit eden, Konca Kuriş'i aylarca işkence ederek tecavüz ederek domuz bağıyla bağlayarak kafasını kesen hizbullah terör örgütünden bahset
İşte bu yüzden tarafsız kalıyorum. Kim kiminle belli değil, bi tarafta domuz bağcılar diğer tarafta ak47'liler, birisi dinci diğeri Atatürkçü. Kimler kimlerden medet umuyor, şaşkınım diyorum tarafsızım diyorum ama anlamamakta ısrar edip ithamlarda bulunuyorsun. Garip
Tarafsız kalmak akp ye hizmet etmektir, zaten bu yalan algı operasyonlarının amacıda bu, insanlar gidipte oy kullanmasın ya da saray projesi olan muharreme falan oy versinde bölünsünler istiyor.
Domuz bağcılar direkt olarak cumhur ittifakı ortağı oldu ama hdp millet ittifakının ortağı değil, onlar başka bir ittifakın içinde.
Millet İttifakına dışardan destek vermeleri bekleniyordu ama onu bile açıkça dile getirmediler. Millet vekili seçiminde ise zaten kendi adaylarını çıkarıyorlar.
Ağgılarla güdülmemek lazım, büyük resmi görebilmek lazım
Evvvet işte beklediğim sav :D :D tarafsız kalan akpye hizmet eder ahaha.
Her iki taraf icinde söylüyorum. Kendiniz gibi olmayana tahammülünüz yok
. Neyse ilk cümlenden sonrasını okumadim. Yorma kendini
Zaten senin türünde okuma öğrenme diye bir şey yoktur.
İşine gelmeyen ve cevap veremeyecekleri şeylere de ya bosmo kolop ya da montoj derler.
Şimdide muharremin dilinden konuşmaya başladı.
Sizin gibi cahiller yüzünden bu ülke mahfoldu ama hala uykudan uyanamadınız. Ne çok sığır varmış bu ülkede ya.
ama işede yaramıyorsunuz.
4 ayaklı olan türünüz bol olsa hiç bari et fiyatları bu kadar pahalı olmazdı
İşte hep protein eksikliğinden bu hale geldiniz siz
Cevap
4Cevap
Desteklemek demek az gelir. Gtünü veren diyelim.
Açık açik söylüyorlar zaten
terörist hepsi
Destekliyor
Kızlardan En İyi Cevap seçilmiş, ancak hala cevabını paylaşarak katkıda bulunabilirsin.
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?