Bana göre;
- Çoğu algı yüzünden, büyük erkek modeli diye.
- Ev ve araba var.
- Kız kafa çalışmıyorsa adam kandırıyor. 18-20 yaşında kendisi 35-40
Bana göre;
Bu tip kızları daha çok ergenlik çağlarında duydum ve gördüm. Bence basit bir heves oluyor sonra da geçiyor. Tabii geçmeyen de var ama çoğu kız o kadar yaş farkı olan kişilere ilgi duymaz. Hani bazı kızlar dominant ve olgun erkek istiyorum der ya, bunu yaşla bağdaştıran da var. Oysa aklı ve yaşı uyuşmayan çok insan gördük.
Küçükken işte kafa basmıyor daha sonrasında da yakınlaşmalar oluyor adam alacağını alıyor daha sonrasında yok efendim ben seni seviyorum hediye almalar kız zamanla bunu alışıyor ve artık ayrılmak da istemiyor ama bazı gerçeklerin farkında da olmuyor düşünmüyor yani bunun basit bir şey olduğunu normal bir şey olduğunu düşünüyor.
Adam da alacağını almış oluyor ve şu zihniyette oluyor genelde benim yaş ilerledi kendime yakın bir yaşta kadınla evlenmektense küçük yaşta çıtır kızı alırım kullanırım daha sonrasında da artık gittiği yere kadar mantığın da oluyor.
Daha doğrusu gittiği yere kadar değil ömürlük.
Düşünsene 50 yaşına gelmişsin eşin 30 yaşında hala olgun ve güzel 60 yaşına gelmişsin 40 yaşında mükemmel. Bir taraftan düşün 50 yaşındasın eşin 45 yaşında adam burun kıvırabiliyor şöyle saçma bir zihniyeti oluyor dışarı bakıyor genç kızlara ya bunlar kadınsa bizim evdeki ne
Öylelerine ben adam bile demem
Kendimden fazlaca büyük biriyle evlensem ben 40 yaşındayken o 50-55 yaşında olursa onu beğenmem gider başkasına kaçarım böyle şeyler olmasın diye her kes yaşıtlarıyla olsun
Zaten öyle. Bu yaşları geçtim 18 yaşındaki bir kız 40 yaşındaki adamla sevgili olmaya çalışıyordu ailesi karşı çıkıyor ve kız kendini haklı görüyordu. Hani bu neyin kafası adam bu kafa basmıyor bu yaşlarda diye bunu almış kullanmış daha sonra da evlenelim demiş 40 yaşında çıtır mis gibi kızla yatacak 30 35 yaşında biriyle yapmaktansa.
Zaten bu kız otuzuna geldiğinde adam 52 yaşında olacak. Kadınların en çok yandigi zaman bunlar ve 52 yaşındaki bir adamdan çok da bir performans çıkmaz açıkçası
Ne olacak ya ayrılacak ya da aldatacak seç beğen al
Denizliden1seyyah, bu konuda farklı bakış açıları olabilir. Bazen kadınlar olgun erkeklerde daha fazla güven, tecrübe ve hayat bilgisi arayabiliyorlar. Kimi zaman da partnerinden destek, huzur ve duygusal derinlik beklentisi içinde olmaları etkili oluyor. Yaş farkı olsa da iki tarafın ruhunun uyumu önemli bence. 💑✨
Cevap
2Cevap
mal oldukları için
Kızlar derken? Genelleme yapma ben istemem şahsen
Bir çoğu böyle. Geçenler de 18 yaşında bir kız 40 yaşında bir erkekle evlenecekti. Ailesi ile kavgalıydı. Bir de haklıyım ailem üstüme geliyor istemiyor diyordu.
Şaka gibi
Bir de kız kendini haklı görmesi yok mu 🤣 bir de yukarıda yazmışlar falan sana ne , biri yazmış rızası var okey. 🤣
Umarım böyle yazanların kız kardeşleri ablalari falan vardır da başlarına gelir.
Benim eskiden takıldığım bir kız vardı seks yapardık falan neyse bu sonradan birini bulduk kız 22 yaşındaydı kız 21:22 yaşındaydı adam 34 35 yaşında falan. Gitti bir de hamile kaldı sonradan evlendi iki tane de çocuk oldu adam da böyle ah baba takılan bir tip yüksek ihtimalle hayatı zindan ediyordur çünkü kız hareketli bir kızdı
Diyorum ya bunların hepsi algı
Evlenmek değil sadece takılmak istiyorlar
kucuk erkekler trip atiyo kiz gibi olmuslar ondan
Bu böyle değil. En azından herkes için böyle değil inan bu büyük erkek falan diyip ciddi olmayan gevşek olan erkeklerle de evlenenler var hani mesele ciddi olmaları çocuksu olmaları falan değil sadece yaş
Bir tanesi var sakallı yapılı yapılı dediğim kas yönünden değil de ayı Yogi gibi bir şey. Herifte gram ciddiyet yok gülüyor sürekli aptal aptal .
Rıza kavramı ya hani
Rıza kavramı diye bir şey yok bunların hepsi algı eskiden böyle şeyler yoktu eskiden dediğim 60 yetmişli yıllarından bahsetmiyorum bundan on yıl öncesinden bahsediyorum aileler zorla vermiyor yani.
Biri gidiyor parası için birlikte oluyor böyle daha sonrasında bir başkası yapıyor.
Tabi bu kız da ben bu adamla parası için evlendim demiyor diyor ki ben büyüklerden hoşlanıyorum ya yaşıtlarım şöyle çocuk gibi büyük olsun benim olsun çok iyi sonra diğer kız da kafa da algı oluyor diyor ki demek ki büyük olsun çevreden böyle yayla yayla bu şekle geldi bak 18 yaşında bir kız 40 yaşında bir adamla evlenmeye kalkmıştı bilmiyorum ne oldu kaldı ailesi karşı çıkıyordu bir de kız kendini haklı görüyordu
10 15 büyüğüm benim gözüm de yaşlı
Sanande dayı sana mı hesap verecez
Geldi sübyancının karısı
Istemiyor
dayı sen kimseye lazım değilsin
Şutladım 😊
Eyw
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?