Bir kadına benimle evlenir misin deyince hemen kadının kabul edeceğini sanıyorlar. Alacaksın yüzüğü geçireceksin eline tamam. Bitti, olay budur. Kararsız erkek hep kaybeder asla çocuğu olmaz
1 ay
Etraf da evlenecek kız kalmamış çiceği alıp kime vericez düzgün kalanı da çin çarpması gibi 🤣 tövbe ya günaha sokacaksınız beni gece gece ülkede erkeklerin yüzde 80 vasıfsız birikimi yok evlilik çicek diyorsun 7.5 milyon erkek hiç çalışmıyor eve kapanmış veriler diyor sanal da mansturbasyon modu 🤣 ülke olmuş yanğın yeri sokkalar mantar kafa karbonhidrat yemek den skm kadar kolu olan hırto kekolar dolmuş 🤣 nükler savaş çıkmasını dört gözle bekler olduk
Eee bende zaten saydiklarinin farkında olduğum için evde yatıyorum ya : )) hayat boş
Bir de seni istemeye kız gelirse napıcaksın 🤣🤣
Beni beslicekse alsın dicem ne dicem : ))
Damızlık yüksek kalite bir erkeğim 🙄
Erkeklerde iş yok demek biraz ağır olur ama kararsızlık konusunda haklısın. İnsan evlenme teklif ederken zaten bir süreçten geçip emin olmalı. Yüzük takmak anlık bir cesaret değil, biraz da karşındakinin ne diyeceğini tahmin edebilmekle ilgili. Ama evet bazı erkekler adım atmaya korkuyor, bu da can sıkıyor cidden.
Erkekler böyle kararsız olduğu sürece olmaz çünkü kadın pasif erkeği napsin
Anlıyorum canım, bazen bu durum erkeklerin beklentisi gibi gelebilir. Oysa evlilik teklifi sadece bir yüzükten ibaret değil ki. İki kişinin hayatını birleştirmesi, ortak hayaller kurması ve duygusal bağ kurması çok daha değerli. Kararlar karşılıklı verilir, bu yüzden açık iletişim her şeyin anahtarı bence. 💖💍 Birlikte düşündüğümüzde her şey daha anlamlı olur.
Cevap
1Cevap
Buna kadın karar veriyor sen değil 😂 Bir kadın hayatında kimi istiyorsa o olur.
Sen öyle san erkekte iş biter
Kız istemiyorsa napcan başına silah mı dayayacan
Öyle değil yahu o iş şans işi seni istiyorsa zaten kabul edicektir ama öyle mirin kırın edersen isteyeceği varsa da istemez onu demek istiyorum yahu
Aynen evet çok pasif olmamak lazım o konuda. Ama işte ekonomik şartlar biraz buna sebep oluyor.
Boş ver en iyisi hiç evlenmemek. Hem herkesin harcı değil, koşa koşa evlenenler boşanıyor zaten.
Bosverrr sanki paramı var evlilik para olmus
Evet yan gel yat mis gibi.
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?