Erkekler neden hiçbir iş yapmıyor?

Bu kimseyi toplumdan ayırmak ya da genelleme yapmak değil, 19 yaşımdan beri işe gidiyorum ama sanki bütün evi abim gecindiriyor saniyo insanlar, gidiyo dayım falan onun cebine para sıkıştırıyo ben en son on yaşımda doğru düzgün bayram kutladım o yaştan beri bayramim mutfakta geçti onlar da kestirdiği kurbanı getiriyor iste temizlik yapmaktan bayram kıyafetleri bile alamadım köye gidiyorum mesela hep mutfakta iş yapıyoruz erkekler masada yiyo biz yer sofrasında "aman erkekler doysun da" tabaklarını bile önlerinden alıyoruz ben hastalaniyorum iş yapıyorum erkekler hastalaniyo sanki ölüm dosegindeler, ben işten geliyorum anneme yardım ediyorum babam evde oturuyo annem bişey istediğinde gücüne gidiyo evde bı çivi caksalar laf ediyolar kırk gün, babam anneme iş bul çalış diyo bende dedim ki evin işini sen mi yapacaksin o zaman yoo ben nasıl yapacam diyo istiyo ki kadıncagiz işten gelsin bide ona hizmet etsin iş yerinde de işlerini kapicaz diye koskoca dedem yasindaki dayılar kinleniyo kızlara, çok gicigima gidiyo artık iyice gözüme batıyı herşeyi bizim sırtlıyor olmamız yemeklerini bile yapmaktan aciz olmaları falan (her erkek için geçerli değil)

Erkekler neden hiçbir iş yapmıyor?