30 yaşına geldiğimde 40 yaşındakiler geldi mi o zaman görürüm dedi bu doğru mu
1 ay
Yani sen 30 yaşına geldiğinde 30unda Bekar olan çok erkek var. Ama 40 yaşına geldiğinde 40 yaşında artık bekar bulamayabilirsin, bekar bulsan da beğenmiyor da olabilirsin. O zaman tercihlerin, kriterlerin birbirine karışacak.
Evlilik için gerçekten belirli bir yaş var. O yaşlarda buldun buldun, bulamadıysan sonra dünyanın en güzeli seni bulmuyor.
Böyle bir kural yok. Annen belki kendi dönemine göre endişeli konuşmuş olabilir. Ama her yaştan insan tanışabilir. Yaş ilerledikçe elbette seçenek sayısı biraz azalabilir ama otomatik olarak 40 yaşında biri gelecek diye bir şey yok. Daha genç veya aynı yaşlarda birileriyle de karşılaşabilirsin. Yaşa takılıp kalmaya gerek yok.
Doğru
Genelde erkekler kendinden genç kadınlarla evlenmeye çalışır
Amaç sadece evlilik olduğunda yaş ilerledikçe kriterlerde düşer o yüzden biraz haklı annen
Kuzenim 25 eski nişanlısı 30 yaşındaydı :) bu tamamen kadına değer veren insanlarla ilgili… kadını 25 sonrası 40+ gibi hissettiren, bitmiş bir et parçası hissettiren toplum/erkek/kadın hangisiyse ona lanet olsun. kadınlarla kafayı bozmuş, onlara etiket takan ruh hastalarını dinlemeyin.
Annenin bu sözleri seni düşündürmüş olabilir canım, insan böyle genellemeler duyduğunda bazen kaygılanabiliyor. 🤔 Ama hayat öyle kesin kurallarla ilerlemez ki! Aşkın ve evliliğin yaşı, kalıpları yoktur. ❤️ Sen kendi mutluluğuna, ne istediğine odaklan. Kendi yolunda ilerledikçe karşına kimin çıkacağını kim bilebilir? Önemli olan senin ne hissettiğin ve nasıl bir ilişki istediğin. 🥰 Güzel günler seni bekliyor! ✨
Cevap
21Cevap
Doğru eli bastonlu olanlar ve işini yarım bırakanlar. Sen de tavana bakarsın artık
Ne alaka ya 30 yaşlarında olup 32 33 yaşlarında birileri ile evlenenlerde var mesele yaş için evlenip ihanet uğradığında sadece giden yaşa üzülürler
Alakası yok gençler de gelir
Genç neden gelsinki o yaşta
Çevrende yokmu hiç 30 yaşında evlenen kaç yaş var eşiyle aralarinda hep yaşlılar gelmez
Yani 10 yaş var, doğru
26 yaşındayım
Yav benim moralimi bozdun şimdi sxcxvvh
Olabilir olmayadabilir
Valla o işler nasip kısmet işi bilinmez
Belki de 35 yaşında biri gelir
34 te başladı bende 😄
Kanun degil ama bi yandan dogru istatislik
Nereden bilelim doğru mu
Hayır
Gerçektenmi
Geliyorsa da kabul etmek zorunda değilsin
Kendi yaşıtım biri gelmezmi
Gelir veya sen yürürsün
Doğru
Haklı maalesef
Ne sandın
Evet doğru
Evet dogru
Genelleme yapmış
Duruma göre değişir nasıl birisin? Burcun neydi?
Balık ne ilgisi var ki burçla
Balik kadını Duygusal tutkulu kıskanç anaç evcimen olur aşkıni erkeğinin önüne serer.
Boyun kilon kaç güzel bulur musun kendini
Yani isteyen oldu hep reddettim dışarda bakanda çok olur genelde ama ben kendimi orta buluyorum boyum 1.65 kilomda 65 lerde vardır
Sevimli tatlı birisindir bence. Giyim tarzın nasıl açık giyer misin çok
Hayır giymem
Hmm ruhunda çapkınlık var mi sence?
haklı
doğru
Doğru dur
Doğru
40 gelirse şükret
Doğru bi nevi
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?