Annem 30 yaşından önce evlenme diyor, haklı mı?

Üniversite son sınıf öğrencisiyim, yaş 23 ve bu zamana kadar hiç düzenli ve düzgün bir ilişkim olmadı. Son 6 aydır ise bir ilişkim var ve sanki bulmuş gibi hissediyorum. Sevgilim 27 yaşında ve mühendis, meslektaş sayılırız. Annesine bahsetmiş ve benim de anneme varlığından bahsetmemi rica etti. Benimle ciddi düşündüğünü planlarına beni dahil edişini konuşmalarımızda belli ediyor. Anneme ufaktan bahsetmek istedim ama erkeklere güven olmadığını evlenene kadar iyi davrandıklarını ama evlendikten sonra işlerin değiştiğini çünkü artık garanti gözüyle bir şeylerin cepte olduğu hissiyatına kapıldıklarından bahsetti. Ayrıca evlilik kolay değil öyle neşeli mutlu sürmüyor hep, mezun ol işini eline al bir evin araban olsun ondan sonra böyle şeyleri düşün sonra ortada kalma dedi. Evlilik budalası bir insan değilim ama sevgilimle ilerde evlilik düşündüğüm için annemin bu dediklerinden sonra ona hak versem de acaba aşık olduğum için doğruyu yanlışı göremiyor muyum diye şüphelendim. Sizce ne düşünmeli ve yapmalıyım?

Güncellemeler
+1 yıl
Bu konu hakkındaki düşünceleri merak ediyorum.
Annem 30 yaşından önce evlenme diyor, haklı mı?