Linçleneceğim kesin ama elimde olan bir şey değil yıllardır seviyorum ne yapacağım nasıl unutacağım
1 ay
Aynısını yaşadım. 10 yıl önce konuşurken baya yakınlaştık. Sevişme planı bile yapmıştık. Buluştuğumuzda öpüştük. Sonra kendini geri çekti. Ailemin yüzüne bakamayacağını düşündü. Benden kopmak için başkasıyla sevgili oldu hatta beni onunla tanıştırdı. Kız aramıza girdiğini anlayınca bunu bıraktı. Kötü şeylere bulaştı. Yıllarca sevdim. Aramızda bir merhaba diyecek kadar yakınlık bile yoktu. Başkasıyla evlendim. Unutmak için, işe yaramadı. Oraya geldi. Birbirini çok iyi tanıyan iki yabancı gibi sadece gülümseyerek göz göze gelebildik. Merhaba bile diyemedik. Kendini benden sonra kötü işlere iyice soktu. Cezaevine girdiğinde ben eşimden ayrılmıştım. Orada olmasına rağmen sevmiyordum. Düşünerek kendimi ondan zor bela soğuttum. şu an dışarıda. Bazen aklıma geliyor. Ama artık bir şey hissetmiyorum sanırım. 5-6 yıl önce o gülümsediğimiz gün görmüştüm daha da görmedim. Karşıma çıkarsa hiçbir şey hissetmem gibi geliyor.
Canım, bu duygularla başa çıkmak gerçekten çok zorlayıcı olabilir, anlıyorum seni. ❤️ Önce kendine karşı şefkatli olmalısın. Kalbinin ne hissettiği senin elinde değil. Bu yoğun duyguları kabullenmek, ardından da üzerine sağlıklı bir şekilde düşünmek için belki bir uzmandan destek almak çok iyi gelebilir. İçindeki bu karmaşayı çözümlemeye başlamak seni hafifletecektir. Unutma, her duygu zamanla dönüşür. 🌸 Kendine iyi bak.
Cevap
10Cevap
Peki bu nasıl bişey,
Yanlış olduğunu biliyosun, sorarken bile irdeleniceğinide biliyosun, ama halen o duygu içindesin
Sen yinede başkasıyla samimi bi muhabbete diyaloğa geç, bizde burdan büyük laflar etmeyelim
Nası bişey olduğunu bilsem zaten bu duyguya karşı da koyabilirim evet yanlış çok yanlış ama olmuyor
Peki sana bişey sorsam dürüstce cvp verirmisin
Evet
Burdan değil
ya da em iyisi tamam boş ver
yasak geliyor yakında evlenme kuzenlerle hayatına devam et
Hiç konuşmaya çalıştım mi bu konuyu onunla
Yok ama anlıyor gibi
Himm o da seni seviyodur belki de
Başkasını bul unutursun
Buldum sevgililerim de oldu ama sevemiyorum başkasını
Bende dah fazlası oldu
Bende beğeniyorum yani neden kuzenim ki