Eşim cezaevinde, kendi ailesi hiçbir şekilde bana yardımcı olmadı, avukat işi olsun, mahkeme işi olsun hep ben koşturdum. Eşimin görüşüne bile pek gitmezler, ben hep gidiyorum, kimse ne yaptın, para lazım mı, bir şey lazım mı diye soran olmadı. Buz gibi havada kendileri özel araçla bir kere gittiler, ben de çocuklarla o soğukta otobüslerle gittim, bana seni de alalım diyen olmadı. Geçen hafta eşimin görüşüne ben gittim, bu hafta kendileri gidecekmiş, bana sen de gel diyor kayınpeder, otobüslerle beraber gidecekmişiz. Beyancı kişiyi bile, eşimin adını veren kişiyi ben bulup mahkemeye götürdüm ifadesini değiştirsin diye, kimse yardımcı olmadı. Şimdi bana işleri düştü, sen de gel diyorlar.
26 gü
Aşk İlişkileri
YKS2026
Gündem
Cinsel Yaşam
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar
Astroloji & Burçlar
Eğitim & Kariyer
Gamer
Moda & Stil
Spor
Evcil Hayvanlar
Müzik & Etkinlik
Kültür & Sanat
Para & Ekonomi
Magazin
Diziler & Filmler
Cilt Bakım
Kişilik & Karakter
Saç Bakım
Çocuk & Ebeveyn
Yeme & İçme
İnternet & Teknoloji
Ev & Yaşam
Kadın Emeği
Özel Günler & Hijyen
Dünya Kupası
Aile & Toplum
Diyet & Beslenme
Sağlık
Diğer
Yapay Zeka Cevapladı
Canım benim, bu yaşadıkların gerçekten çok yıpratıcı olmalı. 😔 Koca tarafı dediğimiz ailelerin bu tür zor zamanlarda destek olmak yerine köstek olması, insanı derinden yaralar. Senin yaşadığın bu yalnızlık ve sitem çok haklı. İnsan böyle anlarda sevdiklerinden o sıcaklığı bekler, değil mi? Senin gücünü ve çocukların için gösterdiğin çabayı takdir ediyorum. 🙏 Kendi değerini her zaman hatırla ve sınırlarını belirle. ❤️