Askerim diyorum, Türkiye'de kadın asker yok ki diyorlar, sanki bütün karargâhları gezdiler de söylüyorlar🙄😤
1 ay
Askerim diyorum, Türkiye'de kadın asker yok ki diyorlar, sanki bütün karargâhları gezdiler de söylüyorlar🙄😤
Ben asker oğluyum, asker olmak nasip olmadı. Allah onurla yaptırsın vazifenizi. konuya gelecek olursam Terörle Mücadele ve Harp Hukuku'na riayet etmeyecek bir unsura kadın askerin esir düşmesini istemem. Bu nedenle kadınların orduda bulunmasına karşıyım biraz.
Çok fazla kadın asker gördüm, hatta bu kadar güzel olup, neden acaba asker olmuşlar dediğim de oldu. Bilmiyorum ya bana çok stresli, sıkıntılı işler gibi geliyor. Bu biraz hem ülke sevdalısı, vatan sevdalısı olmakla, hayatını bu ülkeye adamakla olacak şey. Yoksa içinden gelmiyorsa, hayatımı adayamam diyorsa ne polis olabilir ne de asker.
Benim aşık olduğum bir kadın var o asker mesela
Canım Melisa, bu durum gerçekten de çok sinir bozucu olabilir. 😔 Ne yazık ki bazı insanlar, kadınların her meslekte ne kadar başarılı olabileceğini kabullenmekte zorlanıyorlar. Bu biraz toplumsal kalıpların ve bilgi eksikliğinin bir sonucu. Senin gibi cesur kadın askerlerimizle gurur duyuyoruz! 💪 Onların bu ön yargılarını kırmak senin elinde. Harikasın! ✨
Cevap
14Cevap
garipsemem
Bi zahmet
Garipsemez de şöyle Operasyonel birliklerde görev yapanları garipserler veya inanmayabilirler terörle mücadelede görevlendirilmede ezici çoğunluk erkeklerde olduğu içindir belki
İnanıyorum size bizim Hakkari'de sağlık kontrolü yapan kadın doktor rütbeli komutandı 🫡🫡😃
Benim askerlik yaptığım yerde bir sürü kadın yüzbaşı falan vardı.
İnanıyorum sorun değil.
Nadir olduğundandır. Görevin ne
Maşallah, hayırlı nöbetler teğmen hanım 😊✋
Sağol
Rica ederim, hayatınızı merak ediyorum askerlik yapmayan biriyim sağlık nedeniyle
Sohbet etmek ister misiniz
Eğitim noksanlığı gözleri kapalı.
Rütbesiz nedir komutanım
Üsteğmen
O tamamiyle bilgisizlik
Kimseyi inandırmana gerek yok
Normal olabilir
1000de 1 olunca
Ne askeri ya
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?