Kadın, askere alınsa fitne fesat çıkar. Bir de orada başka bir mantık var, bir erkek kafası çözemiyor, siz kadın kafası hayatta çözemezsiniz. Küçümsemek için söylemiyorum.
cevap veren bir arkadaşa çok güldüm, 5 te kalkmak için 3 te uyanırmış :))))
3-5 nöbet tuttun öyle düşün, illaki herkes 3-5 nöbet tutar. işe gitmiyorsun ki, hazıralanacaksın kepin oldu mu olmadı mı bakacaksın. Her gün duş alacaksın. OOOO bilmediğin çok şey var.
Tek vazgeçilmezim ayaklarımı uzun uzun yıkamaktı, o botun içinde mahvoluyordu, çünkü.11 Yorumla
En İyi Cevaplar
görünmez savaş-the invisible war. adlı belgeseli izleyin amerika daki tecavüz ve cinsel tacize uğrayan kadın askerlerin yüzlerini gizlemeden anlattıkları bir belgesel.hatta çoğu kez tecavüze uğrayan suçlu durumuna düşebiliyor.ki amerika cinselliğe aç bir ülke değil türkiye cinselliğe aç o zaman siz düşünün türkiye de kadın asker olursa ne olur.
22 Yorumla- +1 yıl
Ama kadınlar içinde askeri üst yapabilirler
Gizli Üye(36-45)+1 yılGüzel soru. Çok sebebi olabilir. Mesela; en azından o süreçte kafanızı dinleyin diye, ya da 'Ateşle barut yan yana durmaz!' düşüncesinden de kaynaklanabilir, nöbetler pek hayra alamet olmayabilir yoksa. Dedikodular yüzünden ülke ne hale gelir kim bilir. Bir de regl dönemi var tabii, kimisi tribin hasını gösterir, tüfeğe dokunmaz bile; kimisi de ağrıdan sızlanır falan. Düşünmesi bile kötü.
Tabii bu işin şaka kısmı, bayanlar askere alınsa Türk kadını gözünü bile kırpmadan vatanını korumaya hazır olur, eminim.821 Yorumla
Cevap sahibi+1 yılEğlenmene sevindim :) Rica ederim ;)
Cevap sahibi+1 yılŞaka kısmında ciddiydim aslında. Ülkemiz böyle bir kaosa hazır değil :)
Cevap sahibi+1 yılKızacak bir şey yok yahu :)
Cevap sahibi+1 yılYangına körükle gidiyorsun, giderken beni de yanına alıyorsun :))
Cevap sahibi+1 yılehhe sağ ol yaa, Allah razı olsun :) İkinci cümleyi yazmasaydın iyiydi, neyse :))
Cevap sahibi+1 yılGüncellemene iki çift sözüm var, ben de aynı şeyi dedim, " 'Ateşle barut yan yana durmaz!' düşüncesinden de kaynaklanabilir, nöbetler pek hayra alamet olmayabilir yoksa. "
Çok teşekkür ederim arkadaşım ^^
Cevap sahibi+1 yılKızmıyorum yaa :)) Bu kadının ya da erkeğin zayıflığı değildir, birbirlerine olan zaafıdır diye düşünüyorum. Hem sen neden erkekleri suçlu çıkarmaya çalışıyorsun? Bak hemcinslerin kızmasın sonra :)
Cevap sahibi+1 yılTakılıyorum ben de ;) Hem ben de seni korurum merak etme :)) Zaaf; zayıflık değil de doğanın gereği olan bir şeydir diye düşündüğüm için öyle dedim.
Cevap sahibi+1 yılRica ederim, ne demek :) Peki, senin dediğin gibi olsun. Seni mi kıracağım bir kelime için! :p
Cevap sahibi+1 yılehhe :) Günaydın...
- Diğer konusunda 1,1b cevap paylaştı.
+1 yılsiz sabahın beşinde dikilip yüz yıkayıp hooop iştimaya...
Bizim onu yapmamız için 3'te kalkmamız lazım, duş, saç fönü, makyaj, hangi kamuflajı giysem, ay parfümümü sıkamadım! şapka olmadı yaa saçlarımı kötü gösterdi, off bu ton ruh bu kamuflaja hiç uymadı, baska denesem mi? hiiiiiiii ojelerim soyulmuş! daha sayayım mı ^_^911 Yorumla- +1 yıl
bizler her daim bakımımız yaparızz, işte çok sürtüşme olur bu yüzden almıyorlar :D
- +1 yıl
5* renkdaşıma ^^
- +1 yıl
+9 olarak gülümü isterim -_-
- +1 yıl
Sen askerliği boşver de, evlenemezsin bile... Adam evde iş mi yapsın, işe mi gitsin ? :) Annene sabırlar versin Allah.
- +1 yıl
bak işine len zırtoo ..
- +1 yıl
sen oraya süslenip püslenmeye gidiyosan bence hiç gitme o dediklerini bırak yapmayı adı geçmez
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
22Cevap
askerliğin nasıl birşey olduğunu bilmediğimiz için hepimiz rahat rahat ben yaparım diyebiliriz.o yüzden ben yapardım ya da yapamazdım diyemiyorum.askerde yan gelip yatanlara değilde doğuda ne şartlar altında askerliğini yapan Mehmetçiklere helal olsun...
34 Yorumlaşimdi soruna cevap vermicem ama asıl u soruyu başkalrna sormak isterdim cnkü askere gerçekten giderdim ole bşey olsaydıo heleki su ara cok hızrlıyım hedefim sağlm olurdu yani tam bir savşcı ruha sahbım bu ara kesn giderdm keşke kadnlrda olsaydı askerlik ya off kendmizi nce dha gçlü donanmlı hissederdik katy perry gbi:)
16 Yorumla- +1 yıl
vucut olrak daerkkler eoranla daha hassalar vede cok merhametliyiz adma vramayz biz ya savsta ha bideee makyaj saç falan ypmya kalşkr bunlar die sabhın korunde ondan vazgecmişlerdir bide sole bir bakış acım var kadınlar ordada başarılı olursa erkkler kendilerni ezik hissederler bnce buda olablir:D
Gizli Üye(36-45)+1 yılinsanların inandıkları bir çok değer genelde kadını güçsüz, yetersiz, hatta bazen üreme harici gereksiz görür.. ( bkz: "...kadınlar sizin tarlanızdır...")
ülkemizde kadın hak ve özgürlükleri deyince akla gelen şeyler sınırlı olmaya devam ettiği sürece çözülemeyecek bir çok problem var...
ve askerlik bunlardan biri değil...
kuru ekmekle beslenen birine fasulye nasıl lüksse, şu an "kadın" ı konuştuğumuzda askerlikten bahsetmek o kadar uzak.11 Yorumla
+1 yılDin kitaplarında bile kadınlar örtülüyor ki siz mümin erkeklerimiz tahrik olup bize saldırmayın :D Askerde ne olur Allah bilir.Yemeklerinize katılan şap olmasa kadınlar yokken bile yapmadığınız kalmıyorken...Ancak,yurtdışında olsaydık isterdim.
229 Yorumla- +1 yıl
Bir de böyle terbiyesizler olmasa...İşte haklı olduğumu ispatlayan biri daha..A.q diyor utanmadan,buyrun hak vermeyin bana...
- +1 yıl
Kendi de kadınlara saygısız belli ki, gücüne gitmiş bu nedenle. + 1 ini verdim. Abazan ararsan memlekette çok, kadını da var erkeği de. Ancak alttakinin onlardan biri olduğu besbelli ortada.
- +1 yıl
w.kizlarsoruyor.com/Cinsellik-Sorulari/924050-ahlak-bekcileri-gelmezse-sevinirim.html
Bir bakarsan sevinirim. ;) Link paylaşma yetkim olmadığından bu şekilde yazdım, umarım bulursun. - +1 yıl
Ne var ki bu linkte?
- +1 yıl
Hımm,gördüm kastettiğin bu vatandaşın yazdığıysa :)))) Acıdım,ne diyeyim Allah düşürmesin kimseyi bu kadar çaresizliğe..
- +1 yıl
Yamaha06,Abazalar bir halktır :)))) Abazanlık ise;bir gülünç durumdur.İkisini birbirine karıştırmayalım :)
- +1 yıl
Kızın teki de bana "len zırto" demiş, kadınlarımız kıymetlidir, ancak nedense kendilerini sadece cinsel obje olarak görüp, kötü davranan erkekleri beğenirler. Bu kadar kokoş olan bir kadından bu kelimelerin çıkması acayip geldi bana. Abazalara laf yok, abazanlara laf çok ;)) Sırf kadın olduğu için sadece engellemekle yetindim o kızcağızı da..
- +1 yıl
Derler,bilirim...:D Saygısızlık diz boyu nedense böyle bir sitede bile...Olsun,ne yapalım? Onları da böyle kabul etmek lazım.Yine de kötü konuşmayalım kimse hakkında.
- +1 yıl
Kokoş lafına bittim ama ;) Dediğin kızın yaşını bilmediğimden doğru kullanıp kullanmadığını bilemiyorum.
- +1 yıl
Çin Ordusu eğitimi izlemiş miydin? Erkek-kız ayırt etmiyorlar...En İyi Cevap seçtiğin de cevap olsa bari :D Ha ha ha...Yorum yazan kibar birine kötü şeyler yazan birini seçmişsin...Demek ki kızlar ağzı bozuk olmalı ki değerli olsunlar ;)))) Ben süs yapmazdım askere çağrılsam,sonuçta vatanı savunmaya gidiyoruz,güzellik yarışmasına değil...Tabi ki,vatanı güzel bir bedenle savunabilecek biri varsa bir sözüm yok...
- +1 yıl
yok izlemedim =) aklımda bulunsun, bakarım bir gün ;) en iyi cevap seçtim, çünkü arkadaş +9 almış... yani elbette genelde kendi tercihlerimi yaparım. fakat şimdi onu halk seçmiş :P :P ben haksızlık etmek istemedim. ayrıca hiçbir kadının ağzı bozuk olmamalı;) o gereksiz arkadaş da her yoruma atlamasın öyle. ben de yaşından ötürü ses çıkarmadım kendisine... yoksa gayet ben de saygısızlık yapabilirdim.
- +1 yıl
Bana karşı gayet kibarca ve efendice yaklaştı,demek ki hak ettiğim buydu çünkü ağzımı bozmadım.Ayrıca yapılan yoruma da katılmamak elimde değil,çünkü tüm kadınlar aynı değildir..Sadece askerlikte değil,evlilikte de evde huzur olmaz,ilk önce ekonomisi iflas eder evin bu kadar süse..Sadelik her daim iyidir.Çin Ordusu komutanları erlere acımaz,ölseler adamlar ceseti bile çalıştırırlar sanırım o derece :)))
- +1 yıl
Daha önceki sorularına da cevap vermiştim,sen de benim.Bahsedilen kişi,benim her soruma cevap yazan ve genelde tuhaf ve küfürlü kelimeler içeren cevaplar yazdığından,kendisine de aynısı olduğu için memnunum (aslında intikamı sevmem ama) Kadınlık,süs bebekliği demek değildir.Hele ki Türk kadını...Devlet gibi olmalı,azametle hükmetmeli..Bir vurmalı konuşmasıyla,şimşek hızında nereden geldiği anlaşılmamalı...
- +1 yıl
Öyleyse çelişmeni anlayamadım...Ben olsam BalBadem'i seçerdim.Kendisini tanımam ancak,aklı selim bir cevap olarak buldum.+ ve - lere kanaat etme,sonuçta ben şimdi listemdekilerden istesem çok + almış birini eksi yağmuruna tutturabilirim.Ya da,burada herkes samimi değil,2. hatta 3. profil açıp kendi cevaplarını + layanlar çok.Bazen tartıştığımız birini inadına aynı fikri de savunsak - leyebiliyoruz.
- +1 yıl
Oysa bal badem'in + ları - lerinden daha fazla ;)))) Çelişki de burada,demek ki hesaplamalarında hata var :)))) Halk onu istiyor...Seç onu seç :P Halkını dinle :) Aslında hükümete baskı ortamı oluşsa,kadınlar askere alınır ancak bu baskıyı kim yapacak?
- +1 yıl
Bravo...Beklediğim yanıt buydu...Kesinlikle,baskı ortamında cayanlardan hiç hoşlanmam.Ama haklı olduğumu da biliyorsun...
- +1 yıl
yok izlemedim =) aklımda bulunsun, bakarım bir gün ;) en iyi cevap seçtim, çünkü arkadaş +9 almış... yani elbette genelde kendi tercihlerimi yaparım. fakat şimdi onu halk seçmiş :P :P e istinaden söyledim alttakileri.Benim için artık uyku zamanı :) Umarım askere alırlar bizi de :))))
- +1 yıl
Ya koç burcun ya da aslan,artık hangisi bilemem...Uyuyan çirkin uyusun ki güzelleşsin.. :))) Evvellallah,kendimi korumayı bilirim,tinercide hakladım,asılanları da...Allah bizi,ailemizi ve tüm iyileri korusun...
- +1 yıl
aslan burcum, profilimde direk yazıyor zaten aslan erkeğiyim diye :D :D estağfurullah eminim uyuyan çirkin, şakasına bile olsa haksızlık ediyordur kendine ;) sen öyle olabilirsin, ne yazık ki herkes değil... ve dünyanın çivisi çıktı. bu güzel dileğine yürekten, Amin... tatlı rüyalar gör =)
- +1 yıl
+1 yılbu soru neden olimpiyatlarda kadın ve erkekler ayrı kategoride yarışı sorusuna da çıkıyor cevap aynı fiziksel zayıflık erkekler ve kadınlar rekorundaki farklara bakın anlarsınız
21 Yorumla
Gizli Üye(36-45)+1 yıldüşmana bomba yerine trip atarlar :), esir düşseler zaten bir dedikoduyla ovv devletin kuruluşundan başlarlar anlatmaya :), ayrıca heryıl üniformada yeni moda isterler '' ay Amerikan askerleri bu yıl lila rengi üniforma ve yüksek topuklu bot giymişler'' falan :)))D..
22 Yorumla
Cevap sahibi+1 yıl:D:DD..
+1 yıler ve erbaş olarak yerleşik nizama geçecek altyapı yok,istense 2 ay gibi bir sürede sağlanır ama böyle bir oluşuma gerekte görülmüyor.
45 Yorumla- +1 yıl
Sayın arkadaşım,siz patron olsanız ve elemana ihtiyacınız olmadığı halde fabrikanızı işçiyle doldururmusunuz,bunun yemeği var servisi var sgk'sı var maaşı var,bu da aynı mantık,biz şuan savaş halinde bir ülke değiliz,orduda insan gücüde yeterli,hatta kademeli olarak azaltılıyor bile,zaten subay olarak kadın personel,yine sivil olarak kadın memur alımı da yapılıyor ve kaldı ki bu ülke Kurtuluş Savaşında bile cephede silah unsuru olarak kadını kullanmamış böylede bir devlet geleneği var.
- +1 yıl
rica ederim,saygılarımla.
+1 yılEtraf pısırık çekingen erkek dolu. Onlardan 10 kat daha iyi yaparım askerliği :)
43 Yorumla- +1 yıl
Merhaba Asker.
- +1 yıl
ne alkası var kız çekingen erkek askerlik yapamaz mı yani :D
Geride kalan insanları,çocukları emanet edebileceğimiz güvenilir,her anlamda güçlü,fedakar ve zeki birilerine ihtiyacımız var çünkü.O da Türk Kadınıdır.
22 YorumlaKadınları askere alıp başlarına bela mı açıcaklar yok gelgitlerim var yok özel günüydü yok tırnaklarım kırılr yok bilmem ne
21 Yorumla
+1 yılbence hatunlar da askerlik yapmalı :D erkeklere de "bedelli" askerlik yasasını çıkartıcan :D 10.000.000 askerlik başvurusu olmazzsa amk :D
11 Yorumla
+1 yılgene gece oldu gene abreks ilginç sorularıyla karşımızda :D
ne yapacaksın bizi askerde gelmeyeceğiz o kadar :)133 Yorumla- +1 yıl
yok efendim site benim değil ki gitmeyiniz :)
kızlar askere gitse heryer buram buram oje aseton kokar ve kavga olur her gün haha :D - +1 yıl
kovada bilirim bilmiyorum beni sinirlendirirsen kovarım :)
heralde o kısmı şaka kısmı tabii ki bizler sizler gibi güçlü değiliz ülkeyi nasıl koruyacağız biri bir yumrukta yere serer o koca silahlaarı nasıl kullanabiliriz ki ellerimiz küçücük hiç bir şeyi beceremeyiz orda biz korunulmak için yaratılmışız sizler tarafından ;) - +1 yıl
ya iş başa düşse mecbur koruyacaksın tabii ki o başka
sonuçta erkek yok iş başa düşüyor elinden geldiğini yaparsn
bunun örenkeleri de var atalarımız da ki örnek Kara Fatma (Fatma Seher Erden) savaştı yani - +1 yıl
ne edelim yani gidip kick boks mu öğreneyim donanım için :)
- +1 yıl
korkutma insanı yahuu ALLAH korusun :(
kick bocks bilse bile insan o zaman da endişeden unutur yaa :( - +1 yıl
haklısın :)
her daim bizi koruyan yanımız da birileri olur İNŞAALLAH o zaman - +1 yıl
Amin İNŞAALLAH
evet yanımda beni koruyan bir erkek olmalı
ben zaten çok korkak bir insanım öyle boks falan cıks yani :) - +1 yıl
yani ne anlatılmak isteniyor burda?
korktuğumuz şeyi kimseye söylemememiz gerktiğimi - +1 yıl
benim korktuğum şeyler genelde korku filmlerinde ki herşey :D
herkese de söylüyorum bunları gayet :D
ama ben senin ne demek istediğini gayet iyi anladım :) - +1 yıl
anladım mösyö;)
- +1 yıl
madam mıı kafana oklavayı yiyeceksin haa :D ben madmazelim bir kere :D
mersi beyefendii böyle düşündüğünüz için ;) - +1 yıl
ne o beğenemediniz mi bayım:D oklavalı madmazelde olur ne var sanki :)
yoksa gayette naif ve kibaar bir bayanım ben
hem alamazsın ki madamı da madmazeli de geri zaten öyleyim yapacak bişi yok :D - +1 yıl
bir harf için bir "t" harfi için beni kırmana değdi mi şimdi :( şaka şaka sende madam demiştin zaten bana bilgisizz :)
kibarlıktan öleceksin;) - +1 yıl
hahahahah kahkaha attım :D
hiç kırarmıyım derken bile inceden laf sokuyorsun ama madam yazılış olarak doğru evet ama söylediğin kişi yanlış onu demek istedim;)
ha beni korumak için yani şimdi anladım :) - +1 yıl
evet beyefendi ben bekarım onu anlatmaya çalışıyorum sabahtan beri:)
bazen kibar laflarla da laf sokulabiliriteyi gösterdin daha ne yapacaksın:) - +1 yıl
hadi affedeyim bari:)
müsadee senin hoşçakal ;)
Sistem paralıya dönüyor askerlik süreleri kısalıyor yani tam tersi yönde bir gidişat var.. Her asker devlete yük biyerde ve gerek yoksa israf bide kızlarlamı uğraşıcak devlet baba haha :D
21 Yorumla
Gizli Üye(30-35)+1 yılYaratılış gereği naiftir kadınlar. Afedersin özel günleri vardır. Erkekler varken... Cıkk.. Olmaz.
518 Yorumla
Cevap sahibi+1 yılYok yahu karamsar olma. Var evet ama kadın kadındır yine de...:)
Cevap sahibi+1 yılSen hanım hanımcık mı seviyorsun?:)
Cevap sahibi+1 yılPeki, hanım hanımcık nedir sence?
- +1 yıl
bu sadece benim görüşüm, benim hayalimdeki kadın tipi diyeyim =) edebiyle oturup kalkmasını bilen, yolda gözleri fıldır fıldır dönmeyen, bana saygısını kaybetmeyen ve kendine saygısını kaybettirmeyen, aynı zamanda sevmese bile aileme saygı duyan kadın hanım hanımcıktır benim için =)
Cevap sahibi+1 yılBen de hep böyle düşünürdüm, hala da öyle ama işte çevrem öyle düşünmüyor. Yırtık ol deyip duruyorlar, benim de kafam karışıyor.
- +1 yıl
=)) bu dünyada da, öteki dünyada da yaptıklarımızdan sadece bizler sorumluyuz... çevremiz ya da bizi gaza getiren insanlar değil =) benden söylemesi. her şeyden önce insan kendine yakıştırdığı gibi yaşamalı. bunu yanlış anlama, insan illa şöyle olmalı böyle olmalı demiyorum ;) insan içinden gelen ve kendini yakıştırdığı her şeyi yapabilmeli ;) ama önce o iki süzgeçten geçmesi lazım...
Cevap sahibi+1 yılHaklısın, hem zaten onlar öyle deseler de bu benim kişiliğim haline gelmiş bir şey. Değiştirmem mümkün değil. Benimsedim ve böyle memnunum, tabi dengeyi bulmak lazım.
Cevap sahibi+1 yılYani ne çok serbest tabiri uygunsa ''yırtık'', ne de çok sus pus ''çekingen''... İkisi de değil. Orta kararda hanım olmak...
- +1 yıl
tamam şimdi oldu =) yırtık biraz daha argo bir kelime sanırım. bunun yerine başka bir kelime kullansak daha hoş olur =) zaten çekingen olmak hiç de güzel bir şey değil bence. hanım hanımcık olmak çekingen olmak değildir. girişken kadınlar da hanım hanımcık olabilir =) sanırım o dengeli kısımda olanlar bilemiyorum...
Cevap sahibi+1 yılEvet, yırtık tabirini ben de sevmem. Ama o kadar çok kullanılıyor ki 'Bu devirde yırtık olacaksın.' şeklinde ve ben de o nedenle bahsettim. Dediğin gibi her şeyin dengeli olanı makbuldür, aşırı istekler ve durumlar bizden uzak olsun.:) Teşekkürler tatlı sohbet için, iyi geceler.:)
Cevap sahibi+1 yılDoğru söylüyorsun.:) Zaten uygun olanı da bu.:) İyi geceler.:))
- +1 yıl
Ama her türlü işi yaparız diyorsunuz.
+1 yılalınsa iyi olaylar olmaz :D ama ayrıca bir askerlik neden olmuyo kadınlar arasında bende anlamıyorum bazıları var erkeklerden daha erkeklik taslıyo görelim bakalım onlarıda askerlikte
13 Yorumla- +1 yıl
işte gidemicekleri için erkeklik delikanlılık taslayanlarda var görürüz hem
+1 yılKadınlar yaparsa askerlik evrene hakim olabileceklerinden korkuyorlar
Kadınlar erkeklerden daha güçlü ve daha akıllı11 Yorumla
Gizli Üye(30-35)+1 yılAlınsa dahi gitmezdim zaten, ben zorunlu askerliğe karsıyım.
23 Yorumla
Cevap sahibi+1 yılKadınlara bazı haklar sonradan tanındı dünyada okumak, secılmek vs gıbı ve eskıden bu askerlık konusuda eskıden gelen bırsey. Kadının cocugu olur, bebegı olur ona bakar eger kadında askere gıderse hanı o cocuga askerlıkten muhaf olan yaslılar mı bakacaktı. Günümüzde kadınlar sadece bu görev ıcın görülmüyor ama askerlık taa eskı zamanlardan kalma oldugu ve kadınlarda evde oturup yemek ve cocuk bakmakla yükümlü olduklarından böyle gelmıs böyle gıtmıs bu durum.
Valla benim askerlik yaptigim yerde bir bayan üsteğmen vardi hatun taş gibiydi masallah :) bakimliydi gorenlerin dibi düsüyordu kocasida üstegmendi :)
11 Yorumlaonları giyinmesi makyajı var askerde bile yaparlar :D
21 Yorumla
+1 yıldoğurganlıktan dolayı... bence yıpranmasınlar diye..
zira askere giden kadın odun gibi olur bence..21 Yorumla
+1 yılçünkü kızlar arasında kıskançlık çok olur. sürekli vukuat olurlar sonra ver elini disko
21 Yorumla
Gizli Üye(30-35)+1 yılTürk toplumunun geleneginde askerler hep erkekdir kadinlarin gorevi savastan donen eslerine yemek olsun cocuklarina bakmak olsun...bunun gibi gorevleri vardir.Savasci kadinlarda varfir ornegin:Asena
21 YorumlaErkin koray da tam ondan bahsetmis kizlarida alin artik askereee
19 Yorumla
+1 yılMantıklı aslında, asker kaçakları yerine yollayabilirler
33 Yorumla- +1 yıl
hehe olur mu öyle basitce bir cevap, en azından bir anlamı olsun :)
+1 yılçoğunda g3 kadar boy var zaten gitseler nolur lşakjsdşlajsd
11 Yorumla
+1 yılÖyle bir kanun çıkarsa giderim.
87 Yorumla- +1 yıl
Kadınların çoğuda şehit düşerse devletin sonu olur, onca kız ailesi feryat eder, bu onları bir çıkmaza sokabilir, istifa etmek zorunda kalırlar! Yada kadınları uygun görmüyorlar askerliğe! Isteyen gidebilmeli ben isterdim, eyvallah vatan borcum derdim.
- +1 yıl
Neden çıkmıyor öyle bir kanun anlamış değilim, onca ülke kadın askerli , Türk kızları cesur , bizde giderdik demek istiyorum.
- +1 yıl
Tm , iyi geceler.
- +1 yıl
O bayrağının yoluna kurban olsun herkes. Bende dahil. +1
Gizli Üye(30-35)+1 yılGiderim , her Türk asker doğar!
101 Yorumla- Diğer konusunda 10,3b cevap paylaştı.
+1 yılDüşman askerlerine trip atarız diye korkuyorlardır
11 Yorumla
+1 yılkadin olduklari icin :D
14 Yorumla- +1 yıl
Kadinlar zayif yapiya sahipler onun icin askerlik onlara uygn degl...
- +1 yıl
Rica ederim
+1 yılAlmıyorlar çünkü hemcinslerim benim gibi değil :D
15 Yorumla- +1 yıl
çarpışmaya meraklı diyelim :D
- +1 yıl
=)
+1 yılnüfus patlaması olur,maazallah çin gibi oluruz :)
21 YorumlaDiğer konusunda 547 cevap paylaştı. Dedikodu yapmaktan askerlik kaynar onların :))
21 Yorumlaerkekler neden doğum yapamıyorsa aynı sebepten
21 Yorumla- Diğer konusunda 622 cevap paylaştı.
+1 yılBiz hasas yaratiklariniz ondan;)
115 Yorumla- +1 yıl
Istersen onuda biz yapalim siz ne yapacaksiniz cocuk.dogurmak bizde ozel gunler bizde bir askerlihinizde olsun :)
- +1 yıl
Musait dehil bayankar ayin 6 gnu iptaliz fayda gelmez bizden; )
- +1 yıl
Nerde eski koruyN erkekler:)))
- +1 yıl
Toplu tasima araclarinda bayana yer verirlerdi eskiden ondan gevtim metrodan binerken kadinlari itip kendileri once binip yer kapmasini bekleyen erkeklere ne demeli
- +1 yıl
En azindan oncelik taniyablirsin yer kaparken ;) cok varya ben sevmiorm kalabalik toplu tasimalaea binmiorm.ya kendi arabam ya da tehna olmali tansiyonjm dusuo benim
- +1 yıl
Istanbul sen
- +1 yıl
Haklisin ya bide cam acarsin laf edeerler okadar kisi nefes alip veriyor hava 0
+1 yılpostal giyemezlerde ondan :D
11 Yorumla
+1 yılYuuh onudamı biz yapalım :D
21 Yorumla
Gizli Üye(30-35)+1 yılGitmek isterdim doğrusu.
25 Yorumla
Cevap sahibi+1 yılMantıklı geliyor , sadece dayanabilme meselesi var.
Ben giderdim :)
Cevap sahibi+1 yılNe sakıncası var ^^
Gizli Üye(36-45)+1 yılsız askere gıdersenız sızı çükerler askerde :D
22 Yorumla
Cevap sahibi+1 yılhahaha sen ole san :D sen anlamadan hallederler o ısı :D
sen ne sanıyosun orayı ya 15 ay kız gormemıs adam dolu
hahahahaha
Diğer konusunda 63,8b cevap paylaştı. gücsüzler :)
21 YorumlaDiğer konusunda 19,2b cevap paylaştı. kızlı erkekli :O
11 Yorumla
Detaylı bilgi
Bu paylaşımı beğenmene sevindik!
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
Aşk İlişkileri
Kadın Emeği
Gündem
Cinsel Yaşam
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne