Evlilik meselesi sadece kızlar açısından değerlendirilmemeli, bence erkeklere de evlenilecek ya da evlenilmeyecek ayrımı yapılmalı. Sizce var mı evlenilecek erkek
27 gü
Evlilik meselesi sadece kızlar açısından değerlendirilmemeli, bence erkeklere de evlenilecek ya da evlenilmeyecek ayrımı yapılmalı. Sizce var mı evlenilecek erkek
Evlenilecek kıstası çok geniş bir başlık herkesin kriteri ve "evlenilecek" kelimesinden anladığı farklı. Şu an kimsenin kimseye tahammülü yok her şeyden önce, ilişkiler çok laçkalaştı insanlar kimse için çabalamak istemiyor kafa kaldırmıyor çünkü. Sevgiler basitleşti, insanların birden fazla flörtü var artık kimse tek kişiyle yetinmek istemiyor yedekli gidiyor. Ahlak desen yerlerde önceden ciddi ilişki diye bir kavram vardı millet şimdi evlenmeden karı koca hayatı yaşıyor ve bunu normalleştiriyor. 2 kişi bir şeyleri normalleştirdiğinde adım adım büyüyerek kitlesel bir döngüye, yozlaşmaya sebep oluyor. Bunların haricinde evlenilecek erkekten ziyade evlenilecek insan diye bir şey bence kalmadı. Kadınların dini imanı para olmuş çoğu baba evinde görmediği konforu rahatı koca evinde görmek istiyor, erkekler de her haltı yiyip bakire kadın peşinde koşuyorlar. Bunların dışında kalan kesim de zaten ya geçim derdinde ya iş güç peşinde. Ülkede ciddi bir işsizlik oranı var insanlar işsizken, gelirsizken evlenmeyi düşünmüyorlar haliyle. Her şeyin temeli ne yazık ki ekonomimize bağlanıyor. Umarım güneşli günler görürüz. Herkese sevgiler 🌸
Elbette var canım! Evlilik karşılıklı çaba ve sevgi isteyen bir yolculuktur. Önemli olan sana değer veren, hayatı paylaşabileceğin, kendine uygun birini bulmandır. Evlenilecek insan arayışı karşılıklı bir durumdur unutma. Doğru insanı bulmak zaman alabilir ama sabırlı olursan kesinlikle bulursun. Umutlu ol yeter. 😊💖🙏
Cevap
10Cevap
Vardır işinde gücünde helalinden çalışan adamlar ama böyle sanaldan kulüpten bulamazsın onları düzgün yerlerden olacak
yaygın kadınlardansanız ben evlenilecek erkek değilim 💐
Var neden olmasın. Evlenilecek kadın var mı?
Çok az var, oldukça nadir
Ayırın eğlenmek iyidir ben eğlence diyorum
Evlenilecek kadınlara göre evlenilecek erkek oranı daha fazla diye düşünüyorum
Var ama adam konuşmuyor adım atsa evlenecez
Konuşmadan nasıl anladın evlenilecek olduğunu? Evlilik teklifini mi kast ettin?
Kalmadı stokta
Ne oluyor 😂
Sana birini bulacağız abla bize bırak
😂 esmer olsun kara kaşları kara gözleri olsun boylu poslu olsun mümkünse üniversite okumuş olsun var mıdır acaba 😂
Kumral olmaz mı abla abimi sarayım sana
@dontsaythat2 hiç güleceğim yoktu gerçekten akşam akşam kız, Allah da seni güldürsün
Sağol abla 😝
@dontsaythat2 😘❤️
Kumral da olur o sorun olmaz ki önemli olan insan olması ama sanaldan olmuyor bu iş 😂
Başlık parası alırım ama 300k
@dontsaythat2 yuuuh😂
tamam 200 olsun
@dontsaythat2 200TL😂
Benim abişkoşkom o kadar ucuz değil! 200k son teklif
@dontsaythat2 Abin oxfordda mı üni okudu 😂
Benim kriterlerimde yok maalesef😂
Odtü Makine Mühendisliği kurtarır mı yenge
@dontsaythat2 😂
Tebrik ederim abini 👏
Edeceksin tabii
@dontsaythat2 tamam bacım, sakin