Yıllarca yalnız yaşamış erkekler mesela yemek yapmayı, temizlik yapmayı daha mı iyi bilir
1 ay
Yıllarca yalnız yaşamış erkekler mesela yemek yapmayı, temizlik yapmayı daha mı iyi bilir
Yaşadık biliyoruz arada yardım da ederiz hatta pazar kahvaltılarını hazırlarız okey ama siz kadınlar pokunu çıkarmakta ustasınız ne yazıkki daha fazlasını bekliyorsunuz sürekli maalesef
Her kadın bir değil genellemek çok yanlış ben kadın da erkekte çalışıyorsa iş bölümü yapılmasının taraftarıyım
Mesela nasıl bir iş bölümü yapılabilir sence 🤔😂
Mesela yemeği kadın yapıyorsa erkek bulaşığı halledebilir ya da kadın evi süpürdüyse erkek silebilir gibisinden
Peki erkek kadının aldığı maaşı verse de kadın yapsa bunları erkek arada yardım etse nasıl olur 😂
Ne alaka
Kadın çalışmıyor diyelim o zaman nasıl olurdu 🤔
O zaman evet kadın ağırlıklı olarak ev işlerini yapardı ama iki tarafta çalışıyorsa sadece kadının yapması bana adaletsizlik geliyor
Peki kadının çalışma şartlarıyla erkeğinki bir mi sence 🤔
İşe bağlı değişir mesela ben şu an peyzaj mimarlığı okuyorum ve muhtemelen eşimin de benim dengim bir işi olucağı için aynı şartlarda olucaz yani
Valla ben bomba yapıyorum hemde böyle tonluk bombalar yani günün 10 12 saati çalışırım eski eşim çalışmıyordu ama ben eve geldiğimde evde iş yerinden daha çok yoruluyordum 😂
Yalnız yaşamanın elbette kişiye birçok pratik beceri kazandırdığı kesin canım. Yemek yapma, temizlik gibi konularda kendini geliştirmiş olabilirler. Ama olgunluk ve sorumluluk evlilikte çok daha geniş bir kavram. Birlikte yaşamayı öğrenmek, karşılıklı anlayış ve empati kurmak, sadece ev işlerinden ibaret değil. Bu özellikler kişiden kişiye değişir, tek başına yaşamak her erkeği olgun yapmaz. Önemli olan paylaşım ruhu. ✨🏡💖
Cevap
10Cevap
34 olmak üzre yaşım, yemek temizlik falan filan yıllardır kendimi taşıyorum bunlar yaşım küçükken de "eş" ten hizmet beklentisi değildi benim için, bugün de değil.
Umarım sizin gibi biri çıkar karşıma
Tebrik ederim bu düşünceniz için
bence siz tanışın hadi hayırlı bir işe sebep olayım
@gölge_yolcusu sanal tanışmalarla ilgilenmiyorum
belki yakındadır dışarda gider görürsün hemen nikah basın demiyorum fırsatları degerlendirin
@gölge_yolcusu sağol dostum çok incesin
bu kadar kaderci olursanız mezarda biter
valla sen bilirsin
@gölge_yolcusu önemli değil yalnızlığımı seviyorum ben
yalnız yaşamakla alakası yok insanın karakterinde bitiyor her şey
yalnız yaşıyorum evime dişi olarak sadece esc girebilir
Öyle erkekten olmaz zaten
Yani aşırı alakası olduğunu sanmıyorum
Bilmem evlenince cevaplarım 😂
Aman boş ver yemegı fılan yatakta fena yapsın yeter sana be
Evet biraz daha fazla tecrübe oluyor
Evet bilir ama hepsi için diyemem tabiki