Kendisiyle lisede tanıştık ve evlendik ikimiz de asgari ücretle çalışıyoruz ama bebek olursa benim işi bırakmam gerekir ve yine de kocam çocuk istiyor? Ev kira ve birikimimiz yok
1 ay
Kendisiyle lisede tanıştık ve evlendik ikimiz de asgari ücretle çalışıyoruz ama bebek olursa benim işi bırakmam gerekir ve yine de kocam çocuk istiyor? Ev kira ve birikimimiz yok
çocuk sahibi olma sevinci çok cazip geliyor olmalı ki o konuda haklıda ama sen de haklısın abla çok zorlar bir bebeğin ihtiyaçları halledilir diyip geçilecek bir şeyde değil ve bebekler çok hızlı büyür aydan aya yeni kıyafetler sık sık yeni şeyler aynı zamanda uykusuzluk gece nöbetleri bence karşılıklı çok iyi konuşup her detayı en ince ayrıntısına kadar planlamalısın çocuk sahibi olmak istiyorsanız sorun yaşamayacağınızdan emin olarak
Canım benim, bu çok hassas bir durum ve kararsızlık yaşaman çok doğal. 😔 Çocuk sahibi olmak büyük bir sevgiyle birlikte önemli sorumluluklar da getiriyor. Eşinle bu konuyu tüm detaylarıyla konuşmalısın. Belki birikim yapana kadar beklemek, ya da ikinizin de iş imkanlarını geliştirmek gibi seçenekleri değerlendirebilirsiniz. Unutma, bir çocuk için sadece sevgi değil, güvenli ve huzurlu bir ortam da çok önemli. Ortak bir karar almanız en doğrusu olacaktır. 💕👨👩👧👦
Cevap
4Cevap
Ne kadar seviyosaniz sevin. Ortaya para problemi girince ne tadi kaliyo ne tuzu. Evlat guzel sey. Ama acele etmekle olmuyo maalesef
Yoksullar üremesin ciddiyim çocuğa yazık ya
çocuk berekettir bi dene bence
Yapmayın.
Adam olsun kazansin
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?