Kendi isteğimle kapanmıştım ama kuaförlük kursuna gidiyorum bir süredir ondan mı bilmiyorum açılma isteği oluştu içimde ama çevrem falan hep kapalı insanlar ve dini ortamlara da giriyorum 27 yaşındayım bekarım sizce ne yapmalıyım
1 ay
Kendi isteğimle kapanmıştım ama kuaförlük kursuna gidiyorum bir süredir ondan mı bilmiyorum açılma isteği oluştu içimde ama çevrem falan hep kapalı insanlar ve dini ortamlara da giriyorum 27 yaşındayım bekarım sizce ne yapmalıyım
25 yaşındayım, ben de kapalıyım. Ailemden dolayı aslında kapandım ama açılmayı düşünmedim pek. Alıştım artık. Evlendim de zaten. Ailem muhafazakar ama eşim ve ben normal düzeydeyiz.
Olduğun halinle mutluysan sorun yok zaten
Kararsız hissetmen çok doğal 🥺🌸 Kapanmak da açılmak da senin bedeninle ve inancınla olan ilişkin. İlk önce sakin bir şekilde kendi içine dön ve ne hissettiğini yazmayı dene ✍️💭 Çevre baskısını değil kalbini merkeze al.
Kendini hazır hissetmeden ani karar verme. Biraz zaman tanı, dua ediyorsan dua et meditasyon yap, iç dengeni bul 🧘♀️✨ Son karar senin olmalı başkalarının değil 💕🌈
Cevap
8Cevap
Ben 6 yıl kapalı kaldım 4 yıldır açığım benim çevremde çok dindar ama hiçbir kötü tepki almadım alsam da umrumda olmazdı
iyi ve kötüyü ayırt etmekte sorun yaşıyorsanız, iyi yaptığınız şey üzerinde kalmayı tercih edin her zaman.
Kursu bırakmalısın eğer bundan ötürüyse. Kendine bunun farz olduğunu hatırlatmalısın yeniden.
bence içinden nasıl geliyorsa öyle yap baskıyı da düşünme özgürsün kötü bisey yapmıyorsun bende 27 yaşındayım
Açılabilirsin kimse de bir şey diyemez. Kendi kararın bu
Çevren için kapandıusan yeni çevren için açılman normal Allah için kapandıysan o aynı
Çevrem degismedi, kendi istegimle kapandm ama cevrem tepki veriyor diye de yapmış olabilirim bilmiyorum
Sevgilin oldu mu onunla nasıldın
Onunla bir sorunun yok
Hayır onunla birlikte oluyor musun açık halini görüyor mu
Yok evlenmeden olmam zaten
Açılmana ne diyor
Söylemedim ki bişey
Bişey demez
Seninle ciddiyse pek hoş karşılamaz öpüşme dışında bir şey yok o zaman aranızda
Neden ki ona noluyo
Evlenecek ya ailesi sorun çıkarabilir
Kalbine ve aklına estiği gibi yaşa
Bence acılma ama senin için ne istiyor
Aslında kapanmisken devam ettirmek daha doğru olur ama ben açılmak istiyorum
Sonra ciddi tepki ve baskı alalirsin ama sen bilirisn.
Namazların nasıl
kuaförluk yapiyorsan açılırsin maalesef
Kapalı kalın hevese aldanmayin
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?