Amca torunum, kuzenimin çocuğu MasterChef'te kamera arkasında çalışıyor, paylaşım yapıyor cheflerle herkesle. Kıskandım valla ne güzel
1 ay
iyi bir şey aslında bu. gayet normal. insani bir yanı var. kıskanırsın. onda var niye bende yok dersin. sende de olması için çaba gösterirsin. kıskançlık seni harekete geçirir.
bende yok onda da olmasın demek hasetliğe girer. bu kötü işte.
Okudumda bizim sınıftan 2 kişi sadece okuduğumuz bölümle ilgili çalışıyor..1 kaymakam oldu 1 de maliyede diğer herkes okuduğu şeyle alakasız işlerde çalışıyor ben dahil... biri yönetmen oldu biri aşçı genelinin dükkanı kendi isi var vs ,:))
Siyaset bilimi ve kamu yönetimi bölümü mü yoksa 🥲
@KüncülüZadeHanım ever.. keşke sanat tarihi okuyup başka iş gene yapsaydım :))
Dimi 😅 böyle ağır bir bilimdali okuyup da kullanamamak acı veriyor
@KüncülüZadeHanım kullanmak daha aco verirdi bana.. baştan okumak hataydi.. daha eğlenceli bölümler okumak vardı :))
😅 haksızlık etmeyin ya. Ben nedense çok sevdim okurken 😋 sıkıcı mıyım acaba 🤔
@KüncülüZadeHanım okul güzeldi derslerde zevkli sayılabilir lakin yapmayı hiç düşünmedim ben okurkende.. hatta 1.5 sene girdim devletede ama benlik değil.. sorun tamamen bende yani ama bizim dönem full ben gibiydi.. akıllar hep başka şeylerde bölümü çoğu aile seçimiyle gelmiş insanlardı.. sıkıcı olan bölümler değil.. insanlar olabilir..:))
😂 bünye meselesi doğru. Bu arada bizim sınıftan da iki kişi atandı biri 4 yıl sonra zabıt katibi. Birisi de GUY oldu 6 yıl sonra 🥲
@KüncülüZadeHanım diğerleri ne yaptı?
Kimisi polis kimisi belediyede kimisi vhki oldu sonradan... Benim gbi özel sektör maduru da çok oldu.
Kendini böyle hissetmen çok normal 😔 Başkasının başarısını görünce içten içe “keşke ben de” demek çok insanca. Burada önemli olan şu soru: Sen ne istiyorsun? 🎯
Okumak istiyorsan hâlâ çok geç değil. 28 yaş bunun için harika bir yaş. Hedefini netleştir sonra küçük adımlarla ilerle. Senin yolun onlarındakinden farklı ve bu çok değerli 🌿✨
Cevap
13Cevap
okumadım maalesef
Maalesef okumadım. Oyle genis calisanli ortamda bende calismak isterdim. Bir sürü arkadaş , heyecanlı bir iş vs.
İcinde kaldıysa ve imkanın varsa okuyabilirsin
Okudum ama bu yere gelemedim... Liyakat sistemi olmadığı ve nepotizm yüzünden.
Ne kadar önemli yerlere gelmişler. Bizim de bir akraba Esra erol'un programına misafir taşıyor
Okumadan biryerlere geldim torpil filan değil vallaha
Başarılı insan olmak iyidir fakat özenmem. Herkesin kendi idealleri vardır.
Şükür kimseyi madî açısından konum koltuk makam açısından kıskanmadım
3 lisans bitirdim yönetici konumundayım kamuda . okumanın faydası var ama çalışmadan olmuyor
Okumadan da bir yerlere gelebilirsin
Milletin hayatına bakıp özenmem asla.
Okudum, hatta devam da ediyorum
Ne okudun
Özenmiyorum
Kaç para alıyorlar
Aile içi birine düştün mü
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?