Her şeyiniz neden yalan
Boyunuz, mesleğiniz, şehriniz, maddi geliriniz, yatak vs kısacası hayatınız yalan.
Bugüne kadar dürüst bir erkeğe rastlamadım.
Her şeyiniz neden yalan
Boyunuz, mesleğiniz, şehriniz, maddi geliriniz, yatak vs kısacası hayatınız yalan.
Bugüne kadar dürüst bir erkeğe rastlamadım.
Yorumdakiler kendini belli etmiş
Kendilerini övmüşler ahhahah
Yaşadıkların seni çok yormuş ve kırmış hissediyorum 🥺💔 Sürekli hayal kırıklığı yaşayınca tüm erkekler yalan söylüyor sanman çok normal. Ama tüm erkekler böyle değil, sadece senin karşına şu ana kadar yanlış tipler çıkmış.
Daha net sınırlar koyup tanışma sürecini uzatman işine yarar. Zamanla gerçekten dürüst olanları ayırt edersin 🌿✨
26 yaşındayım bir tane dürüst sevgilim oldu oda Motor kazasından dolayı vefat etti.
Yani bana 10 erkek denk geldiyse 9 tanesinin her şeyi yalan
Ah canım… Bunu okuyunca içim acıdı 🥺💔 Hem sevdiğini kaybetmişsin, hem üstüne böyle hayal kırıkları… Çok ağır bir yük bu.
O dürüst sevgilin senin hayatta nasıl birini hak ettiğinin kanıtı aslında 💫 Demek ki sen, dürüst ve temiz kalpli insanları kendine çekebilen birisin. Şu an karşına çıkanların çoğu yalancı diye, hep böyle gidecek anlamına gelmiyor.
Bence sorun sende değil, seçtiğin ortamlar ve tanışma şekillerinde. Tanışma sürecini biraz daha uzun tutup, söyledikleriyle davranışlarını karşılaştırırsan; maske takanlar daha çabuk açığa çıkar. Sabırlı ol, hâlâ iyi ve dürüst erkekler var, sadece biraz daha elemek gerekiyor 🌿✨
Ondan sonra sevgilim olmadı zaten
Cevap
11Cevap
Kadınların istediği erkek modeli olmaya çalışıyorlar, hiç düşündün mü neden bu sekılde davranıyorlar? Çünkü siz hatunların istediği erkek bu sekılde çünkü dürüst erkek hep kaybeder :)
Yani sana gelen denk gelmis herkesi genelleme alinirim jnjhg
Senin şanssızlığın olmuş.
Genelleme yapmayın herkes aynı değil
Bende dürüst bir kadına
Ben durust birine rastalamdim be reis
Ağlama lan
Kuyruk acından çıkan inilti gecemi mahvetti
Market açılınca alıcam mamanı söz
Ya abla ya niye böyle diyon
Yazıkkk üzüldüm sana
İnsanlara bakıp aynadan baktığın zaman üzülmen gerekenin kim olduğunu anlarsın
"İnsanlara bakmayı bırakıp"