Biriyle görücü gibi tanıştık 1 ay konuştuk o bir ay içinde bana hediyeler aldı ilgili davrandı sevgili olmadık ama benden önce beğendiği bel altı yarı ciplak karı kız küfür içerikli rezil paylaşımlar vardı işte ( küçük vs büyük su şişesi erkeklerin aslında olan kizlara soyledigi ) gibisinden bunu benle konuşurken beğendi tiktok hesabında bir sürü kız vardı kendini paylaşmasa bile onları takip ediyordu 7 yıl önce ilk sevgilisi olmuş sürekli aşk acısı çeker gibi sözler beğenmiş benleykende senin gözünden sakındığını başkasının alması diye bi söz beğenmiş benimde aklıma o kişi geldi hepsi benim kafamda büyük eksi oluşturdu tipi zaten kötüydü karakter olarak tanımak istedim oda olmadı onun y@vsak abazan sapık olduğunu düşündum ve ben ona gore fazla guzelim konuşmayı bırakırken güzel mesaj yazdım kendine iyi bak Allaha emanet ol hakkını helal et emek ve çabaların için tekrar sana teşekkür ederim dedim sadece iyi akşamlar yazdı benim onda çok değerli kitabım vardı 3 kez falan kitap için yazdı bana ama oyalayıp durdu konuşmayı bıraktıktan sonra 3 hafta daha takiplestik numarası bende durdu en son kitabı istedim vermek istemedi oyalayıp durdu işim var dedi sonra ben tepki gösterdim arabasıyla kapımın önüne koydu ustunden 1 hafta geçti onun numarasını sildim takipten çıkardım 2 gun sonra yazdi bi oturup konusmamiz mumkunmu diye soracaktim da diye konusacabilecegimz bi konu oldugunu düşünmüyorum dedim hemen , anladım hakkini helal et o zaman yazmis bende helal olsun sende hakkini helal et yazdim cevap yazmadi mesaji 3 saat sonra geri sildim bende anında kız takip etmeye başladı perşembeden bu yana 8 kız takip etmiş sözde senden çok hoşlanıyorum diyordu seni kaybetmek istemiyorum falan diyordu ben bide ona ne kadar edeppsiz ahlaksz pislikk kız varsa hepsini eklemişsin demiştim o takip ettiği kızların hepsi kapalı 2si hariç 😅 ama buna gt bile yapmamışlar
Güncellemeler
+1 yıl
İlk ilişkisi 6 yıl sürmüş.
Aşk İlişkileri
YKS2026
Gündem
Dünya Kupası
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar