Selam arkadaşlar benim en büyük düşmanım çok utangaç olmam dün ATM'ye para çekmeye gidiyordum parktan geçerken 4 tane kız vardı ben uzaktan gördüm tabii ama yürümeye devam ettikçe hiç yakından yüzlerine bakamıyorum onlar bana bakıyordu yolda bir kızın arkasından bile yürüyemiyorum benim gibi utangaçlar hayata 3-0 geriden başlıyor maalesef ki saat adres bile soramam yaşıtım bi kız gördüğümde kalbim çok hızlı atıyor bunları annem ve babam ile paylaşamıyorum birisi bana sevgilin var mı diye sorduğunda hep yok dediğimde acı çekiyorum ve üzüntü yaşıyorum hep asosyaldim hayat çok zorlaşıyor kafelere hiç tek başıma gitmedim arkadaşlarımla gittiğim halde bile zorlandım çok fazla bi kalabalık vardı daha önce görmediğim cinsten çok fazla kız da vardı benim için çok zor bi anlardı gerçekten bunu aşabileceğimi sanmıyorum her şeyi kaçırdığımı düşünüyorum burada beni asosyal ve utangaçlar çok iyi anlar arkadaşlar kızlardan çok fazla utanıyorum ben çekiniyorum da yüzlerine bakıp göz teması kurmak benim için çok zor siz diyeceksiniz ki onlarda etten kemikten bi varlık ama işte o düşüncenin de pek fazla faydası olmuyor maalesef sinemaya gittiğimde insanları sevgilileri ile gördüğümde çok üzülmüştüm tipimi pek fazla da beğenmiyorum burnum yüzünden sarışınım yeşil-mavi gözlerim var 1.75 boyum 74 kiloyum sivilcelerim var insanlar diyor bu gözlerden bana da ver çok güzeller ama bu gözlerin hiçbir faydası yok halbuki her şey tip+atılgan olmakla ilgili her neyse artık umudumu kestim ben arkadaşlar sağlıcakla kalın
Güncellemeler
1 ay
İnşallah imkanı elde ettiğimde burun estetiği olucam
Güncellemeler
1 ay
Bu yaştan sonra asla başaramam
Aşk İlişkileri
YKS2026
Gündem
Cinsel Yaşam
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler