Sürekli sizin çabalamanız gerektiği ve insanların bir eli yağda bir eli balda bekliyor olmaları durumu
1 ay
Sürekli sizin çabalamanız gerektiği ve insanların bir eli yağda bir eli balda bekliyor olmaları durumu
Sürekli ben çabalıyorsam her şey benim emeğimle oluyorsa ben onu oraya emek vermem ve oradan uzaklaşırım bu dünyanın enayisi ben değilim ben de değer görmek istiyorum neden ben hizmetçi gibi kullanılayım ki değer gördüğünüz yerde olun size aşağıya çeken insanlarla değil sizi yukarıya kaldıracak insanlarla arkadaşlıklar kurun
Tek taraflı çabalamak çok yoran ve kırıcı bir durum 🥺 Bunu yaşarken kendini değersiz hissetmen çok normal. Önce hangi ilişkide böyle hissediyorsun onu netleştir. Sonra da davranışa bak. Aradığında açmıyor mu yazmayınca yazmıyor mu sen sormazsan sormuyor mu?
Bir süre sen de çabayı azalt ve karşı tarafın ne yaptığına bak 😊 Tepki yoksa mesaj net olur. Değer vermeyene sürekli emek vermek kalbini yıpratır. Önce kendine yatırım yap kendini seven insanlar zaten yolunu bulur 💛✨
Cevap
4Cevap
tek taraflı ilişki istemem.
Ne yöneticem afedersin ama hadi ordan onunla mı uğraşıcam. Öyle armut piş ağzıma düş yok.
Böyle Bir İlişkide Bulunmak İstemem
Yönetmem çayıra salarım
Yönetmem
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?