Erkek arkadaşımın 5 yaşında kızı var, onunla ilgilenirken o yanındayken bana çok vakit ayırmıyor, çok yazmıyor o kadar. Bu durum normal mi, evlensek ne gibi sıkıntılar olur?
1 ay
Erkek arkadaşımın 5 yaşında kızı var, onunla ilgilenirken o yanındayken bana çok vakit ayırmıyor, çok yazmıyor o kadar. Bu durum normal mi, evlensek ne gibi sıkıntılar olur?
Kendinizi ilgi alma bakımından 5 yaşındaki biriyle mi kıyaslıyorsunuz yoksa bana mı öyle geldi? Evlenirseniz benzer bir durumla karşılaşmanız mümkündür. Kesin olmamakla birlikte.
evlenirsem nasıl bi durumla karsilasmam mumkun
Evladına ilgi vermeyi ilk sıraya koyabildiğini görebilirsiniz diyorum. Ancak bu durum, sizi ihmal edeceği anlamına da gelmesin. Evlenme niyetiniz varsa karşınızdaki kişinin karakterini görmeye, sonucu buradan çıkarmaya çalışın. Aklınızdaki sorulara ona uygun bir dille sormaktan çekinmeyin.
kanka tabi ki normal.. sunu net soyleyebilirim ki ask bir kadina erkege duyulan sey degil ask bi cocugun evladin varsa ona duyuyorsun iste.. her tribi zor olsa da katlaniyorsun.. sonuc olarak suu bir cocukla kendini kiyaslayacaksan bu iliskiye hic girme.. adama da kendine de ve o gunahsiz yavruya da sikinti verme..
ben neden onlara sıkıntı vereyim
Erkek arkadaşımın 5 yaşında kızı var, onunla ilgilenirken o yanındayken bana çok vakit ayırmıyor, çok yazmıyor o kadar. Bu durum normal mi?
bu soruyu soruyorsan daha o duruma aliskin degilsin demek.. yani su bunu bugun duygusal olarak soruyorsan yarin bunu normal gormeyeceksin.. hazir degilsin cocuklu bir adamla iliskiye.. hatta cocugun oldugunda bile buna hazir olamayacaksin..
kendi çocuğum olunca farklı Olır
emin ol olmayacak.. dedigim gibi 5 yasindaki kizla kendini kiyaslamissin.. bunu hakaret ya da seni gommek icin soylemiyorum sadece o adamla birbirinize uygun degilsiniz.. sen bekar evlenmemis birini bul.. adam karizmatik sevecen kollayici vs vs olabilir.. ama dedigim gibi sen baskasina aitsin emin ol..
Küçük bir çocuk varken ilgisinin bölünmesi çok normal 🧸💛 Özellikle o yanındayken sana az yazması çoğu babada olur çünkü odağını kızında tutmak ister. Burada önemli olan senin bu duruma duygusal olarak dayanıp dayanamayacağın 💭
Evlilikte çocuk önce gelir buna hazır olman gerekir. Kıza sevgiyle yaklaşman şart yoksa arada kalmışlık çok yıpratır 😔 Eğer onunla bu konuyu sakince konuşursan hem niyetini hem sınırlarını netleştirebilirsin 💬💕
Cevap
4Cevap
normal değil..
Normal tabiki. Her zaman önceliği kızı olur. İleride sizinle de yaşayabilme ihtimali olabilir
Bence İlişkiyi İlerletmek Biraz Zor, Yıpranabilirsiniz
nedrn
ben neden onun çocuğuna bakayımki
kendisi bakmaya devam eder
Sen kafayi yemişsin
ne alaka
Kizim kac yaşındasın kizsin davul bile dengi dengine hani desem 30 35 yaşındasın o zaman normal diyeceğim 5 yasinda kizi var diyorsun denk misin sen onunla
kiminle denkim
Kendin gibi birini bul hic evlenmemiş saf temiz duyguları olan birini
neden bu adamma mutlu olma imkanım hiç yokmu
Yok
Ama neden
Tecrübe konuşuyor karşında
senindemi çocuğun var
Yooo
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?