2020 yılından beri bazen şiddet bazen hakaret vb şeylerle evliliğe zorlanıyorum bu süreçte üni sınavı kpss işe girmeyle uğraştım bulduğum işler sigorta yapmayan 12 saat asgari ücret köle gibi davranan yerlerdi. İşten gelip bir de azar yerdim ev temizle yemek yap. Her şey bana bakıyor bir de maaşı da istiyor annem yani asgariden ne olur bana geri 8 bin kaldığını düşünün değer mi çalışmaya? Zaten iş yok market işi harici o işler de aşırı beden yükü var benim bel boyun fıtığım kolesterolüm bile var bir sürü rahatsızlıklarım var bu yaşımda. Hepsinden önce hormon hastalığım beni halsiz yapıyor yorgun yapıyor psikolojim iyi değil kendi memleketim değil arkadaşım yok sürekli evde kpss çalış iş ara böyle bir döngüdeyim bir de evden atılma olayları. Bir kpss çalışıcam dedim dünya başıma yıkıldı. Bir de beni öldürmeyle tehdit ediyor yaşamaya hakkım yokmuş annem öyle bir nefret dolu ki bana 2 gün odadan çıkmadım yüzünü görmeyeyim diye bir çöp atmaya gittim geldim başladı kavga etmeye bir de odamda bir şeyleri kırıyor kapıyı kilitlemesem kurtulma ihtimalim yok. Dün de valizini al git dedi nereye gideceğim onu da bilmiyorum :( Yaşadıklarım çok acı gerçekten yazın gitmiştim 1 aylığa sezonluk çalışmaya orada bile buna para yollamak için gittim sonuç ne oldu peki geri gel geri gel zorla geri getirdi şimdi de defol git diyor oyuncağım sanki orada ev tuttum kapora verdim birikimim de kalmadı. Darp raporlarım vs de var benim geçmişten kalan öyle küçük şeylerden öyle şeyler yaşadım ki gerçekten doktor bile demişti bu ne cismi fırlattı size diye 10 dikiş yemiştim. Sonra polis ifadeye çağırdı kendi yaptı demiş bana iftira attı kendi yapmıştır demiş ve hiç önemsememiş o kanlı fotoyu ben kaç kişiye atsam korktu bu hiç takmadı bile kardeşim diyor gösterdim fotoyu umursamadı bile gebersin demiş
1 ay
Aşk İlişkileri
YKS2026
Gündem
Dünya Kupası
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar
Astroloji & Burçlar
Eğitim & Kariyer