Ben hep kadınları şeytan bilirdim, günümüz erkekleri daha şeytan bence
1 ay
Ben hep kadınları şeytan bilirdim, günümüz erkekleri daha şeytan bence
Adamında dediği gibi kadın şeytandır Tanrı Ademi yarattı cenneti ona verdi adam mutlu mesut yaşıyordu ne oldu sonra havva yı yarattı kadını ne yaptı havva? Adem şu elmayı bir yiyelim Adem şu elmayı bir yiyelim havva gelene kadar aklına elma düşmeyen adem babamız havva gelmiş vıttı dı vıttı dı adem herkes yedi biz yemedik adem herkeste var bizde yok diye diye bizi cennetten kovdurdu :D
İnsanı “şeytan” yapan cinsiyeti değil canını yakan deneyimler oluyor 💔 Hem kadın hem erkek incitebiliyor çünkü herkesin yaraları ve eksikleri var.
Sen son dönemde erkeklerden çok zarar görmüş gibisin, bu da algını oraya çekmiş 😔 İçini dinle, sınırlarını koru, kim olursa olsun davranışına bak. Sağlıklı insan sağlıklı hissettirir 💕✨
Cevap
18Cevap
insanlar şeytan
Her ikisi cinsiyette de şeytanlık var.
Senin bahsettiğin leytanlığa göre değişir.
Ben ajraba olarak iki cinsiyette de o şeytanlığı gördüm ve görmeye devam ediyorun da
Bence her ikiside şeytan kadınların da çok kötüsü var erkeklerin de kalbi kötülükten simsiyah olmuş kararmış insanlar
Kadınlar şeytandır, Bizim mantık düz işler. Sizdekiler çetrefilli. Ayrıca Atasözüdür, Atalar yanılmaz.
Ayrıca Şeytan olan erkek duymadım..
İki taraftada da şeytanda melekte cok dikkatli olmak gerekir
Kişiliği bozuk olanlar. Bunu maalesef cinsiyete indirgeyemeyiz. Erkeğinde şeytanı var kadınında.
Şeytanla muhattap ola ola işi öğreniyoruz demek ki :)
Gunumuz kadinlari daha sinsi seytan (hepsi degil tabi)
Tanımadan bilemiyorum ben ya. Ama mesafeli olmak her zaman iyi
Genel olarak hepimizin şeytanı var...
tum kotu ozelliklerin hepsii erkeklerdee
kadınlar zirvenin arşı alası ne erkeği :)
Bence karakter meselesi
Bu olayın cinsiyeti yok artık
Kadınlar bu konuda zirvedeler.
cinsiyetcilik yapmaya gerek yok o yüzden erkekler
Erkekler seytann
Kadınlarrr
Bence erkekler
30 yaşından sonra anlıyorsun bynub
Kadınlara göre erkekler erkeklere göre kadınlar kadınlar dişiliğini kullanıp her şeyi elde edebiliyor
Erkekler
Erkekler
Kadınlar
İkiside
Yakışıklı erkek seven kızlar
Hic biri ikiside rezil durumdalar
Erkolar
Kadınlar tabi ki
Tabiki kadınlar
Kadınlar 😃
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?