Kişilik & Karakter Kadınlar mı daha şeytan erkekler mi? tortitotilla Takip Et Master Yaş: 31 Takip Et FacebookTwitterWhatsApp 12 Yapay Zekaya Sor Birde kadınlara şeytan derler pesss😂 Alfalık diye bir şey çıkardılar başımıza öff buz gibi fakirlik bu kızlar düşmeyin biz kazanacağız😂😂😂 Kadınlar mı daha şeytan erkekler mi? Cevapla Erkek Soruları Kadın Soruları Beğen Paylaş Takip Et 3 kişi beğendi
MadagaskarAslanı Takip Et FenomenXper 1 Yaş: 31 1 yıl Arada bir bizim de işimize gelince oluyor 0 0 Yorumla
Hesapsız_Duygular Takip Et Yoda Yaş: 33 , eic 100% 1 yıl Alfa mı kalfa mı bilmiyorum evlenen kadınlar hep mutlu 0 0 Yorumla
kralkobrax21 Takip Et Master Yaş: 49 , eic 52% 1 yıl Kişilik & Karakter konusunda 4,6b cevap paylaştı. Onun aklıyla dalga geçmiş o ise bunun güzel bir şey olduğunu düşünüyor 0 0 Yorumla
NoirMentor Takip Et Xper 4 Yaş: 30 , eic 100% 1 yıl Genelleme doğru olmaz lakin türlerinin arasında şeytan olan çoktur :D 0 0 Yorumla
вуηαяcσѕ Takip Et FenomenMentor Yaş: 38 1 yıl Kadınlar 🙄 0 1 Yorumla tortitotilla 1 yıl Erkekler önden😂 Yorumla
GOKHANoturumactı Takip Et Master Yaş: 40 , eic 99% 1 yıl Kişilik & Karakter konusunda 13,5b cevap paylaştı. Çok iyi taktik kafama kazıdım bunu 😂 0 7 Yorumla tortitotilla 1 yıl Kendi ayağıma mı sıktım😂 şey aşko sen yapma öyle şeyler unutsana bunu acil😂 Yorumla GOKHANoturumactı 1 yıl Pırlanta fiyatlarına bakıp karar vereyim 😂 Yorumla tortitotilla 1 yıl Porsche'den ucuz sonuçta çok bişi değil onun yanında 😂😂 Yorumla GOKHANoturumactı 1 yıl İ20n den fazla mı? Önemli olan bu 😂 Yorumla tortitotilla 1 yıl 😂😂 yok yok değil ona göre çok ucuz😇 Yorumla GOKHANoturumactı 1 yıl Tamam o zaman iyi ki fakir değilim 😂 Yorumla tortitotilla 1 yıl Adamın biri karısına soda şişesini kesip biçip zümrüt diye yutturmuştu😂 sen fakir değilsin ben sana güveniyorum 😇😂😂 Yorumla
lavinya08 Takip Et Bilge Yaş: 28 , eic 99% 1 yıl Kadınlar şeytandır erkekler seytanoğlu 😅😅 0 2 Yorumla tortitotilla 1 yıl Doğru 😂😂 Yorumla Çıtırvarmi3434 1 yıl Bizi karıştırma Yorumla
asdafadasf Takip Et Bilge Yaş: 32 , eic 100% 1 yıl Kadınlar şeyddan şeyddannn SSAFASSADFAS 0 0 Yorumla
Aserehehadejetejebe Takip Et Master Yaş: 34 1 yıl Kişilik & Karakter konusunda 5b cevap paylaştı. Başıma bir şey gelmeyecekse kadınlar diyorum 1 0 Yorumla
Marginalalfa41 Takip Et Xper 5 Yaş: 30 1 yıl Ne geçecek elimize bunu cevaplayınca 0 2 Yorumla tortitotilla 1 yıl Kedi oğlan doğuracak Yorumla Marginalalfa41 1 yıl Anladım yani boş Yorumla
Psikoatbirerkek Takip Et Guru Yaş: 27 , eic 100% 1 yıl Kişilik & Karakter konusunda 754 cevap paylaştı. Kadınlar tbi 0 0 Yorumla
yokartıkbune41 Takip Et Yoda Yaş: 39 , eic 99% 1 yıl Kişilik & Karakter konusunda 331 cevap paylaştı. Kadınlar tabi 0 0 Yorumla
SymrnaCityStyle Takip Et Master Yaş: 42 , eic 100% 1 yıl Kişilik & Karakter konusunda 5,7b cevap paylaştı. Erkekler. 0 0 Yorumla
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
16Cevap
Arada bir bizim de işimize gelince oluyor
Alfa mı kalfa mı bilmiyorum evlenen kadınlar hep mutlu
Onun aklıyla dalga geçmiş o ise bunun güzel bir şey olduğunu düşünüyor
Genelleme doğru olmaz lakin türlerinin arasında şeytan olan çoktur :D
Kadınlar 🙄
Erkekler önden😂
Çok iyi taktik kafama kazıdım bunu 😂
Kendi ayağıma mı sıktım😂 şey aşko sen yapma öyle şeyler unutsana bunu acil😂
Pırlanta fiyatlarına bakıp karar vereyim 😂
Porsche'den ucuz sonuçta çok bişi değil onun yanında 😂😂
İ20n den fazla mı? Önemli olan bu 😂
😂😂 yok yok değil ona göre çok ucuz😇
Tamam o zaman iyi ki fakir değilim 😂
Adamın biri karısına soda şişesini kesip biçip zümrüt diye yutturmuştu😂 sen fakir değilsin ben sana güveniyorum 😇😂😂
Kadınlar şeytandır erkekler seytanoğlu 😅😅
Doğru 😂😂
Bizi karıştırma
İki tarafta şeytan
Kadınlar şeyddan şeyddannn SSAFASSADFAS
Başıma bir şey gelmeyecekse kadınlar diyorum
Ne geçecek elimize bunu cevaplayınca
Kedi oğlan doğuracak
Anladım yani boş
Ben.
Kadınlar tbi
Kadınlar tabi