Bunu nasıl anlayabiliriz, abim 20 yaşında, parası da yoktu, babamın ona devrettiği eski arabasını satıp gitmiş
1 ay
Bunu nasıl anlayabiliriz, abim 20 yaşında, parası da yoktu, babamın ona devrettiği eski arabasını satıp gitmiş
Ben de aynısını yaptım ailem ya evlen ya da bu evden git dedi ben de madem öyle bu ülkeden gidiyorum dedim alay ettiler benle hadi git bakalım görelim dediler beş yıl oldu Türkiye’ye gelmeyeli benim de bir arabam vardı onu sattım vize başvurusu yaptım ret yedim rot ince kaçak geldim Avrupa’ya asla dönmeyi de düşünmüyorum artık kafamda sildim Türkiye’deki her şeyi hemen hemen her şey üç hafta içinde oldu
Abinin ne yaptığını bilmemek seni çok tedirgin etmiş belli 😔 Haklısın endişelenmekte. Direkt “pis işe karıştı” diye düşünmek yerine önce onunla sakin bir konuşma kurmaya çalış.
Mesaj atıp hem özlediğini hem de merak ettiğini söyle 😊 Güvenliğinden endişe ettiğini nazikçe belirt. Çok ketumsa babanla konuşup birlikte hareket etmen daha iyi olur. Abini suçlamadan sorular sorman çok önemli 💛✨
Cevap
1Cevap
Apar topar gitmemiştir o vizesi pasaportu çıkmasını beklemek hayli uzun süreç daha önceden böyle bi planı olduğunu paylaştı mı size
bi anda elindekileri satıp yurt dışına apar topar neden gitsin
Olabilir
nereye gitti ki
Yurt dışı neresi tam olarak
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?