Babam üniversiteye yollamıyor?

Ailem muhafazakar, küçüklüğümden beri din baskısıyla büyüdüm (bu arada ıkizim var), zorla türban takıyorum ve çıkartmak icin cok uğraştık başörtüsünü ama çok tehdit etti yapamadik, istediğim gibi düşünmem yasak. Gecen sene iyi bir puan almama rağmen üniversiteyi açıktan yazmamı istediler, yazmadım. Bu yıl yine girdim ve sonuç yine aynı. Tercih yapmak istediğimi söyledim ikizimle beraber ;Babamla konuştuk, hemen sinirlendi. "Siz zaten kafanızda bitirmişsiniz bana ihtiyacınız yok" diyerek "kapı orada gidebilirsiniz ben sizi tutmuyorum ama bir daha bu eve dönüş yok, sizin aile diye bir kavramınız yok. Sizin tek derdiniz bu evden kurtulup özgürce yaşamak, okumak gibi bir dediniz yok. 300 bine girmiş sen 50 bine neden girmedin, hukuk, tıp okuyacak seviyede olman gerekiyordu. Allah beni sizin elinize düşürmesin, muhtaç etmesin. Ikiniz de pisliksiniz, yalancısınız " gibi laflar etti "benim paramla bu zamana kadar çok özgür yaşadınız ama artık yok, ben bilmediğim kayığa binmem. Hayatınız boyunca beni hiç ama hiç dinlemediniz, bundan sonra da dinlemeye niyetiniz yok zaten. Ne bok yiyorsaniz yiyin, sizin tek derdiniz bu evden hadi ordan olup gitmek"dedi. Sonra elini uzatıp ver lan 5 tl para, hani senin kendi kazandığın param var mı, hadi çık bakalım şu saatte kim kurtaracak sizi vs vs saatlerdir daha anlatamayacağım cok şey söyledi. Sizce gizlice tercih yapıp ikizimle gitmeli miyim, çünkü dayanamıyorum artık. Tek korkum 1.5 yaşında kardeşim var ve onu dünyadaki her şeyden çok seviyorum ama onunla gorusturmezler diye korkuyorum ve en kötüsü annem de babamin yanında yoruldum artik. Bir-kac arkadaşımız maddi destek verebileceğini söyledi onlardan yardım alıp gizlice tercih yapıp gitmeli miyiz?
Babam üniversiteye yollamıyor?