Zaten öylelerini seviyorsunuz, şikayet niye hemşooooo?
Gelir şimdi sen çok kötü bir kadınsınnn kendinden utan hıhhh hiç de bileeeciler :D
Zaten öylelerini seviyorsunuz, şikayet niye hemşooooo?
Gelir şimdi sen çok kötü bir kadınsınnn kendinden utan hıhhh hiç de bileeeciler :D
Kibir insanı kullanıma açık hale getirir! Onu över ve kibirini kullanırsan istediğin bir çok şeyi yaptırabilirsin! İstediğini yaptıramazsan kötülersin sistem böyle işler
Bunu hatırlattın çok iyi oldu. Unutmuşum.
Biri aklıma geldi de. Kullanmam gerek galiba
Kibirli kadınlardan da erkeklerden de nefret ederim. Hayatta en zevk aldığım şey o egoist narsistlerin çok değerli egolarını bir balon gibi iğne sokarak patlatmak
Kibirli görünen kadınlar çoğu erkeğe özgüvenli ve çekici geliyor 😎 ama iş ilişkiye dönünce o kibir egoya ve tartışmaya dönüşünce hoşlarına gitmiyor 😅 İlk aşamada “cool” olan tavır sonrasında “uzak ve bencil” hissettiriyor. Şikayet de tam buradan çıkıyor. Yani kalıcılıkta mütevazılık kazanıyor ❤️
Cevap
4Cevap
Çok değişik bir beyin yapısına sahip insanlar olabiliyor gerçekten.
Spastik olduklarını düşünüyorum.
Bilmiyorum ama ciddi sorunları olduğu kesin. Aşağılık muamelesi görmek hoşlarına gidiyor olmalı belkide. Hanım hanımcık, asil ve onurlu kızlar dururken...
Hhaaaa , o kızlara mı diyosun..
O kızlara ezik muamelesi yaparlar.. kaba saba davranırlar. Diş filan karıştırırlar önlerinde.
Bu kadar anlayamadığım bir özürlülük.
Cidden ruh hastaları.
O zaman onursuzca o kibirli ve dağları kendileri yaratmış gibi takılan kadınlara tapmaya devam etsinler. Boşverrrr
Haklısın arkadaşım..✨
Teşekkür ediyorum
Ne demek
biraz slklık var bizimkilerde maalesef
Spastiklik 😔
Erkekler değil hoslandigim erkek de bari
Hoşlandığım ya da hoşlanmadigim. Tüm erkekler aynı sonuçta kardeşim.
1) ben kardeşin değilim 2) erkekler aynı değil nazik tüm kadınlar aynı değilse
Ahhahahah tamam kibirli beyefendi.
anlayisli kadin ariyorum
Ezmeye çalışırsın.
hayir aksine baş tacı yaparım
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?