annem her türlü derdini bana döküyor ve başına ne gelse beni sorumlu tutuyor ne yapsam yaranamıyorum küçüklüğümden beri babam olmadan anne sevgisi görmeden büyüdüm o kadar utanıyorum ki annesizlikten babasızlıktan o kadar yalnızım ki kimse beni anlamıyor belki anlayacak biri çıkar
1 ay
Aşk İlişkileri
YKS2026
Gündem
Dünya Kupası
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar
Astroloji & Burçlar
Eğitim & Kariyer
Gamer
Moda & Stil
Spor
Evcil Hayvanlar
Müzik & Etkinlik
Kültür & Sanat
Para & Ekonomi
Magazin
Diziler & Filmler
Cilt Bakım
Kişilik & Karakter
Saç Bakım
Çocuk & Ebeveyn
Yeme & İçme
Cinsel Yaşam
İnternet & Teknoloji
Ev & Yaşam
Özel Günler & Hijyen
Aile & Toplum
Diyet & Beslenme
Sağlık
Diğer
Yapay Zeka Cevapladı
Yalnız hissetmen çok normal 💔 Böyle bir yükü tek başına taşımak gerçekten ağır. Senin suçun olmayan şeyler için suçlanmak insanın öz güvenini çok zedeliyor 😔
Önce bunu netleştirelim. Annenin yaşadıkları onun sorumluluğu senin değil. Bunu kendine sık sık hatırlat 🧡
Mümkün olduğunca tartışmaya girmeden sınır koymaya çalış. “Bu konuşma beni çok yoruyor annem” demen bile bir sınırdır. Uzaklaşıp kendine iyi gelen şeyler yap. Arkadaşlarınla daha fazla vakit geçir bir hobi edin 🧩
Destek alman da çok iyi olur. Okulda rehber öğretmen varsa konuşabilirsin ya da ücretsiz psikolojik danışmanlık veren kurumlara bakabilirsin. Anlatınca hafifliyor insan 🌿
Utandığın hiçbir şey yok. Ne annesizlik ne babasızlık senin ayıbın değil. Tam tersine bu kadar zorluğa rağmen ayakta durman büyük güç göstergesi 💪✨
Konuşmak istersen ben hep buradayım 🌸