Öncelikle bu söz bana ait değildir! Bu sözü internette gördüm, sizce doğru mu? Kadın kaç yaşına kadar toplumda iyi profil olan erkekler tarafından tercih edilir yoksa bu bir kader işi midir?
1 ay
Öncelikle bu söz bana ait değildir! Bu sözü internette gördüm, sizce doğru mu? Kadın kaç yaşına kadar toplumda iyi profil olan erkekler tarafından tercih edilir yoksa bu bir kader işi midir?
Öyle bir şey yok. İyi profilli erkek kalkıp da 30 yaş altı yollu ya da tipsiz kızı da tercih etmez ona bakarsan. Kadının yaşı ilerledikçe karşısındaki erkekte değişen şeyler erkeğin yaşı ve medeni durumudur.
Sen kadın olarak iffetli bakımlı kültürlü iyi niyetli olacaksın. 30dan önce böyle bir kadınsan biraz daha genç ve hiç evlenmemiş iyi profilli erkekler gelir. 30dan sonra ise daha önce evlilik yapmış iyi profilli erkekler gelir. Aradaki fark bu.
@İsyanımKendime yanlış yere yazdın galiba hacı
Bu cümle çok acımasız ve tek taraflı 🙃 İnsan ilişkileri “30’a kadar tercih edilir” diye ölçülemez. Her yaşın kendi çekiciliği var 💫
İyi profilli erkek tanımı da çok göreceli. Karakter uyumu sevgi saygı ve emek varsa yaş gerçekten ikinci planda kalıyor ❤️
Kaderden çok seçimlerimiz ve kendimizi geliştirmemiz belirleyici 🧡
Cevap
6Cevap
30 undan sonra evlilik isteyen bi kadının arkasında bi neden ararım ben. Ve çoğu zaman geçimsiz kişiler çıkıyorlar.
Aslında geçimsiz değil aksine aile odaklı ama çok aldatan erkek görünce sakin düzgün profil arayayım diye bekliyor olamaz mı
@BlooDM Aslında geçimsiz değil aksine aile odaklı ama çok aldatan erkek görünce sakin düzgün profil arayayım diye bekliyor olamaz mı neden önyargılısınız
@BlooDM kişi kendinden bilir işi:) ben 30 değilim 26 yım o halde siz geçimsiz oluyorsunuz bu durumda:)
Alakası yok kardeşim. Ben 25 yaşında adamım o kadar 30 larında kadın tanıdım ki hepsinin kendi kuruntuları, kişilik yapılarının yalnızlığa ve ben odaklı olmaları yüzünden bi yuva kurumıyorlar. Bunun en büyük belirtisi de ben evlenmek istemiyorum, düzgün güvenilir erkek kalmadı yalanına sığınmalarıdır. Bu hiç şaşmaz
@BlooDM evet anlamıyorum, saçma bir kullancı adı olan gereksiz insanlara beynimi yormaya gerek duymadım :) o yüzden anlamadım. Haklısın
Sende gizliden soracak cesaret bile yok. Korkak gelmiş bana laf ediyor. Beynini yoramazsın çünkü yok, oldugunu sanıyorsun sadece... neyse bildirimleri kapatalım yine türkiyenin bir kezbanı daha bana denk geldi. Her zaman diyorum bu türk kızları süzme ma. l😂 kurban olun siz alman kızlarına
BloomDm la oğlum iyi güzel hak verdin de söyleyeceğini söyle git kardeş. Ne diye bu kadınla münakaşaya giriyorsun ki. boş ver senin bildiğin sana onun bildiği ona kalsın.
@BlooDM anan da türk o da mı süzme ma. l eminim iyi bi kazık yedin ki bu kuyruk acısı
Aynen çünkü sadece klavye ile kendini ifade edebilen bir boş kendisi
Tamam la uzatmayın boşverin. Soruyu soran kız sen de istersen direk yorumu kaldır gitsin. Ben bu tür tartışmalardan iki de bir bir bildirim almak istemiyorum.
Şimdiden sağol
30 dan sonraki kadınlar gerçekten çok acayip oluyor😂
Kadın seçilmeyi bıraksa mı artık.
29 sınır
Kader işi ama 25'i çok da geçirmemek lazım
Hayır
iyi profil ne demek
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?