Üniversite sınavını kazanamazsam ailemin benden nefret edip benim ölmemi isteyeceklerini düşünüyorum ve buna %100 inanıyorum. Bu bir hezeyan ve psikolojik sorun mu
1 ay
Bende kendimi çirkin ve pislik Vs gibi hiss ettiğim zamanlar olmuş ama yüksek auradan dualayı daha uzun çok çekici güzel kızlar bile benden hoşlandıkları olmuş ve psikolog Hüseyin parlakyıldız, beyhan budak izle eskiden markete gitmeye bile utanırdım şimdi kirli ( işten dolayı) gömlekle bile sokaklarda özgüvenlice dolaşıp kafaya takmıyorum zamanla düzelir gayret et
Kendini sev herkesin derdi başından aşkın kimse senin tipimle uğraşmaz sen değerli birisin sınavı kazanmaya çalış ama diyelim ki olmadı bu dünyanın sonu değil ki rahat ol derin nefes al hayat senin hayatın ailenle de iyi geçin ve çok geç olmadan 20 li yaşlarda evlen yuva kur bütün dertlerin bitecek
Düşündüklerin çok ağır ve yorucu duygular 😔 İçinden çıkamaman çok normal. Bu anlattıkların anksiyete ve özgüvenle ilgili ciddi bir zorlanmaya işaret ediyor. Hezeyan demek için erken ama mutlaka bir psikiyatrist ve psikologla yüz yüze ya da online görüşmen gerekiyor ❤️
Ailen konusunda da emin olduğun kadar emin olmayabilirsin. Onlar sonuçtan çok çabanla ilgilidir. Ölmeni isteyecek kadar nefret gerçekçi değil. Bunu birlikte çalışarak hafifletebilirsin 🍀✨
Cevap
2Cevap
Onları takma, canın sıkıldığında İsmet İnönüyu düşün
boş ver senin durumunda olan bir erkeği bulursun. Herkesin dengi vardır
kısa boylu olmak büyük avantaj bence kadınlar için
Kendi kendine psikolojini bozmuşsun sen özelsin senden bitane var özgüvenini toparlaman gerek
öz güven problemi
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?