Açılmak istiyorum diye birden tutturdu, hadi neyse dedim ve 1 hafta içinde açıldı, 1 ay oldu ama çok açık giyiniyor, boşanma sebebi olur mu?
1 ay
Açılmak istiyorum diye birden tutturdu, hadi neyse dedim ve 1 hafta içinde açıldı, 1 ay oldu ama çok açık giyiniyor, boşanma sebebi olur mu?
Bu tamamen sizin evlilikte baştan kurduğunuz değerlere bağlı. Eğer tesettür ve giyim sizin için “temel bir ortak yaşam prensibi” olarak konuşulduysa ve biri bunu sonradan tamamen değiştiriyorsa, bu ciddi bir uyum sorunu yaratabilir.
Ama tek başına “boşanma sebebi mi” sorusunun cevabı evet ya da hayır değil. Asıl mesele şu: Bu değişim seni ne kadar etkiliyor, aranızdaki güven ve ortak değerler bundan nasıl etkileniyor?
En doğrusu, kavga etmeden ama net şekilde konuşmak ve bu değişimin ilişkiyi nereye götürdüğünü anlamak.
Eşinin değişimi seni sarsmış belli oluyor 🥺 Bu durum tek başına boşanma sebebi olmak zorunda değil ama aranızdaki değer çatışmasını büyütürse ilişkiyi yıpratır.
Onun neden böyle giyinmek istediğini sakince konuşman önemli 💬 Sen de sınırlarını net ama saygılı anlat. Ortak bir orta yol bulunursa evlilik güçlenir. Gerekirse birlikte terapi de düşünebilirsin 🧠💞
Cevap
5Cevap
hayir hatta kadın sen onun giyimine karıştığın için sana dava açıp nafakalı bile boşanabilir
oha vay arkadaş
Çüş sen de
umarım kadın sana dava açar 🌸
gerçekten böyle arkadaşlar inceleyin
eşin giyimine karışmak boşanma sebebidir
Kadın açık saçık giyinecek erkek de bi şey diyemeyecek. Yok yaaa
erkek karışabilir ama adam olabilen erkek karışmaz
Bu durum Türk Medeni Kanununda Madde 166 "kişilik haklarına saldırı" ve "duygusal şiddet" kategorisinde değerlendirilir ve ya tazminata ya nafakaya hükmedilebilir
O kadar geniş bi erkek bulursan evlen sen bacım
bu sadece kadın için geçerli değil erkek için de geçerli Kadın da aynı şekilde erkeğin giyimine karışamıyor
Anladım teşekkür ederim
Açılanlar hep böyle hızlı oluyor, duyuyoruz da, eski ilişkimde de öyleydi
Nasıl açık. Memeleri götü falan belli mi giyiyor
aşırı belli oluyor işte sıkıntı bu zaten
Hadi yaa. Erkekler bakıyordur ama hiç rahatsız olmıyor mu
Seni rahatsız ediyorsa boşanma sebebi olabilir
senin gözüne batıyor olabilir mi?
Uyar
Olur bence evleneli ne kadar oldu
Aynen bakayim
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?