Gecerli mantikli gerekce olmadan hatta kendisi bu sebeplere sebep olmussa kadinin bosandiginda mehri alip goturmesini etik buluyor musunuz
3 ay
Gecerli mantikli gerekce olmadan hatta kendisi bu sebeplere sebep olmussa kadinin bosandiginda mehri alip goturmesini etik buluyor musunuz
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
1Cevap
Mehir onun hakkı dinen ondan sorun yok ama nafaka istemesi saçma
Bildiğim kadarıyla hukuken de alabilir hakkı
Hukuken demiyirum. Evlendi. Gecimsiz davrandi. Sonra al git. Ahlaki mi insani mi bu. Sonucta bana eslik etsin diye takiyorum veriyorum belki anam babam veriyo. Belki cook yuksek miktarlarda takiliyo. Gelsin sorun ciksrip gitsin diye takmiyorum. Cok afedersin o zmn kizlarinizi bacilarinizi yuzlerce defa wvlendirim desem bana ahlaksiz dersiniz demi. Ahlaki insani olarak soruyorum. Dini veta hukuki sormuyorum
Etik değil kastını anladım da almış gitmiş yani sonuca bak
Evet kadinin üzerine takilan altinlar kadinindir
Hukuku sormuyorum. Alsin alacagini. Sorun cikarsin. Gitsin. Hakkim desin.
Kim bilir ne yapti erkek derim..
Gecerli sebep yokken dedim. Kafasina gore sebrp cikaramaz. Aldatma kumar siddet rizki dagitma vs yoksa
Gecerli sebep yine vardir. Kadinin psikolojisi bozukdur😂
Laf sokma. Toplumda ortalama erkek ve kadindan beklentiye gore kadin haksizsa. Inatciysa. Kocasinin hakkina saygi duymuyirsa bencilse vs
Bazi kadinlar maalesef edepsiz. Bilmedrn sacmalayan sen örneksin. benim canim yanmis. Sen keyif pesinde misin
Dediklerinden bir sey anlamiyorum. Normal bir psikolojide olan bir ‘’kadin’’ kolay kolay evden gitmez, gidiyorsa bir sebepler vardir. Çünkü kadınlar öyle kolay vazgeçiyorum demez. Hele ki evlilikte. Normal psikolojide olmayan gitmek isteyen bir kadin herhangi bir sebep bile bulup gidebilir (bu kadin icin de erkek icinde gecerli)
Gidince altinlari goturmesi etik mi
Demek temelli gitmeyi kafasina koymus organize bir durum