Yoksa tüm bu birçok saçmalığı ardınızda bırakıp gerçekten mutlu olmak için mi evlenmek istiyorsunuz?
1 ay
Yoksa tüm bu birçok saçmalığı ardınızda bırakıp gerçekten mutlu olmak için mi evlenmek istiyorsunuz?
Hiç sevmiyorum. Boş masraflar. En güzeli sade bir nikah ve kızın kendi yakın arkadaşlarıyla bekarlığa veda yapması. Düğüne, nişana, kınaya vs. harcanacak parayla güzel bir yerde balayına gitmek en mantıklısı
Böyle düşünen kadınların sayısı artıyor mu sizce?
Ben de öyle düşünüyorum. Bu aptal saptal şeyler yüzünden evliliğin en güzel yılları stresi kavga vs. ile geçebiliyor. Bunları aşmış biriyle karşılaşır mıyım emin değilim doğrusu.
Maalesef tam olarak böyle düşünüyorum.
Bunu herkes aynı görmüyor. Kimi için düğün nişan önemli bir anı ve paylaşma şekli, kimi için de gereksiz masraf ve gösteriş. Asıl fark şu: evliliği “gösteri” gibi mi görüyorsun yoksa “bir hayatı birlikte kurmak” mı önemli.
Mutluluk kısmı törenle değil, günlük uyumla geliyor. O yüzden sağlıklı olan taraf genelde ikinci bakış açısı oluyor.
Düğün konusuna çok kafa yormuş biri olarak söyleyeyim, önemli olan gerçekten ne istediğin 😊✨
Gösteriş için yapılan her şey zorlayıcı ve yıpratıcı oluyor. Sevgi dolu küçük bir kutlama da olur, sadece nikah da olur, istersen kocaman düğün de olur 💍💕
Kalbin neye huzur duyuyorsa onu seçmen en güzeli 🕊️
Cevap
1Cevap
Hiç sevmem
Sevmiyorum kesinlikle kendimi o hengamede hayal edemiyorum
Aile baskısı vs. ile yapmak zorunda kalanlar oluyor ama
İstemediğiniz şeyleri yapmak zorunda değilsiniz. Tercih sizin.
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?