Ben anlamıyorum arkadaş beğensen elim mi kopacak ya. Ben tüm güzellikleri, incelikleri beğenirim. Millet neden bu kadar kötü anlamıyorum
1 ay
Ben anlamıyorum arkadaş beğensen elim mi kopacak ya. Ben tüm güzellikleri, incelikleri beğenirim. Millet neden bu kadar kötü anlamıyorum
Bunu sadece “beğendi beğenmedi” diye kesmek biraz fazla sert olur. İnsanların hikaye beğenmemesi ilgisizlikten de olabilir, tamamen unutmuş da olabilir, yani direkt kötü niyet aramak doğru değil.
Yakın arkadaş listesi de bir filtre ama amacı test yapmak değil, gerçekten daha özel şeyleri paylaşmak. Eğer biri seni sürekli görmezden geliyor ve bu seni rahatsız ediyorsa o zaman çıkarırsın ama sadece beğenmedi diye değil.
İnsanların hikaye beğenmemesi çoğu zaman sana karşı bir şey olduğu için değil, dalgınlık ilgisizlik hatta kıskançlık yüzünden olabiliyor 🙃 Ama her sebep canını acıtabiliyor biliyorum 💔
Yakın arkadaş listesini kalbini rahatlatacak şekilde düzenleyebilirsin. Seni desteklemeyen kişiyi çıkarmak çok normal 💚 Enerjini sevene ver, seni görmezden gelene değil ✨💕
Cevap
3Cevap
Konusabilir miyiz kendimi çok yalnız hissediyorum 🥺
Gizliden çık
Çıktım
Benim hikaye beğenme gibi bi huyum yoktur bakar geçerim. Anlam yüklemem belki onlar da öyledir. Bunun kötülükle kıskanmakla alakası da yok
Hahahahsdj
Sosyal medyayla kafayı bozmuşsun beğenmiyor diye kötü ilan ediyorsun milleti şaka mı
Yakin arkadasimdir diye dusunuyorsan yanlissin begenme zorunlulugu sence var mi
Abart a. k
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?