Çevremizde çoğumuz görmüşüzdür. Kişilerden birinin bile olsa ilişkisi var ama erkek arkadaşıyla kur yaparcasına konuşur. Birbirlerine cilve yaparlar😒 çok çok itici tiplerdir. Ve ilişkisi olanın basbayağı aldattığını düşünüyorum.
Aşk İlişkileri
YKS2026
Gündem
Dünya Kupası
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar
Astroloji & Burçlar
Eğitim & Kariyer
Gamer
Moda & Stil
Spor
Evcil Hayvanlar
Müzik & Etkinlik
Kültür & Sanat
Para & Ekonomi
Magazin
Diziler & Filmler
Cilt Bakım
Kişilik & Karakter
Saç Bakım
Çocuk & Ebeveyn
Yeme & İçme
Cinsel Yaşam
İnternet & Teknoloji
Ev & Yaşam
Özel Günler & Hijyen
Aile & Toplum
Diyet & Beslenme
Sağlık
Diğer 
Çevremizde çoğumuz görmüşüzdür. Kişilerden birinin bile olsa ilişkisi var ama erkek arkadaşıyla kur yaparcasına konuşur. Birbirlerine cilve yaparlar😒 çok çok itici tiplerdir. Ve ilişkisi olanın basbayağı aldattığını düşünüyorum.
Sitede bile var ki. Ozellikle gözüme çarpan biri var. Kızın ilişkisi var yazıyor sayfasında. Ama sitede bir erkekle yorumlarda sürekli birbirine kur yapıyorlar. Hadi kız bunu kendine yakiştırıyor. Erkek? Güya kendini ağır abi diye tanıtıyor. Şaka gibi😅😅
Kim çok merak ettim?😅😅
Arkadaş ayağına yavsamak denir buna.. onun için cidden erkek ve kadın arkadaş olmamali. Olamaz.. ne kadar da karakterli olsa da farklı ihtimallerin doğması çok olası
Ben bir şey düşünmüyorum kendi kararları.. ama ilişkisi olan insan eğer bunu yapıyorsa bu aldatmaktır zaten.. çapkınlıktır. ama eğer iki arkadaşın da sevgilisi yoksa istediklerini yaparlar yani kendi hayatları. ama be narkadaşıma kur yapmam..
Teşekkür ederim
Rica ederim
Bazı insanlar uzun süreli veya adı konulmuş ilişkiler için yaratılmamışlar bence.
İlişkinin adı konulduğu andan itibaren hissettiği baskı onu rahatsız ediyor.
Ben böyle olduğunu düşünüyorum. 🙃🙂
Çok doğru.. bugün erkek bir öğrencim. "Hocam aynı kadınla 5 seneden fazla duramam " dedi resmen. Sadık olmak yeni çagın en zor sorunu olmuş.
Bence derinlere bakmaya cüret edin. Bir insan sadık kalmayı pekala başarabilir. Ama bu karşı taraftakinin ne kadar zorladığıyla ilgili. Ve karşı tarafın bu işteki becerisi. Her insan ayartılabilir. Bu korkutucu gerçeği anladığınızda bir insan kendini hangi teselli sözcükleriyle avutabilir veya yeniden güvenebilir?
Katılmıyorum maalesef. Karakteri oturmuş kişiler ayartılamaz.
"En son hangi büyük konuştuğunuz olayı yaşadınız?"
Bir kez daha düşünün 🙃
Düşündüm ama ayartılmadım😅
Cevap
8Cevap
Bence cok guzel bir sey sonucta o kadar nazar eden insanlar var
Gizli ve kendi halllerinde yasamalari cok güzel
En guzelini yapiyorlar
Soruyu yanlış anladınız 🙂 şöyle, mesela iki iş arkadaşı ama ikisinin de sevgilisi var. Bunu umursamadan arkadaş ayağına birbirlerine kur yapıyorlar.
Heee pardonnn ben yanlis anladim
Estağfurullah🌺
Doğru şeyler değil. İlişkisinin basitliğini kendisinin kişiliksizliğini gösterir.
🌺
Arkadaş ayağına öpeyim mi, sarılayım mı, kucaklaşalım mı diyenleri gördü bu gözler.. Onların da onların hayatındakilerinin de... 😄
😅😅 çok doğru çokk
Sormadan kendi kendine cevap verirler.. absurt insanlardir.
Her gün iş yerinde görüyorum. Çok midemi bulandırıyorlar.
karşı cinsten arkadaş olmaz
Samimi arkadaş olmaz düşüncesindeyim
Evet katılıyorum
Çevre görüşlerden etkilenmemek adına yapılan bir hile bence mantıklı. Herkesin görüşü kendine kalsın çift demek 2 kişiden oluşuyor 3. bir görüş ortamı her zaman bozar.
Bağcıkları gevşek tipler ,,
maalesef oyle tipsizler
Saçma
Tek kelimeyle iğrenc
Arsizlik
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?