15 yaşında beyin kanaması geçirdim, 8 ameliyat, 2 yıl yatalak kaldım. Ondan sonra nedense farklı bir kişiydim, sevmediğim şeyleri sever oldum, sanki yeni ben doğmuştum.
1 ay
Ben çok fazla değer veriyordum birine onun değişimi tur olayıyla oldu acı çekmek işime yaradı sonra hesap sordum kaale almadı öyle kararlar verdim umursamadım kurtuldum
Okurken içim burkuldu ama aynı anda sende inanılmaz bir güç hissettim 🌱✨ 15 yaşında bunları yaşayıp yeniden doğmuş hissetmen çok anlaşılır, ağır travmalar çoğu insanda kişilikte ciddi değişiklikler yaratır 💫
Benim dönüm noktam da ilk panik atak geçirdiğim gündü. Hayata daha sakin bakmayı öğrendim, ertelemeden sevdiklerime sarılmayı seçtim 💕 Sen de ikinci hayatını yaşıyorsun resmen, kıymetini bil ❤️🔥
Cevap
4Cevap
Kitap kurdu, sen misin? Bazıları da bazı beyin travmalarından sonra bir dili anadilde konuşur hâle geliyorlar. İlginç şeyler.
Benim misal görsel hafızam hat safhaya çıktığı
Geçmiş olsun 19 yaşında 1 trafik kazası hayatım aynı senin ki gibi oldu
Çok zor teşekkürler sizede geçmiş olsun
Bu hayatta sağlıktan daha değerli bir şey yok bu yüzden ricaederim üzerinden 15 sene geçti o an hep aklımda kaldı ama değiştim bu değişim iyimi oldu kötü mü bilmiyorum ama artık hayat yoruyor herşeyi ile insanı
Senin hikaye üstüne hikaye söylenmez
Neden ki bu benim hayatımın sadece 4/1 bile değil
Kötü hayatım hep ters
Geçmiş olsun
Teşekkürler
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?