Ben babamı sevmiyorum da sevgi de göstermiyorum, yine de bana tatlım falan diyor
1 ay
Ben babamı sevmiyorum da sevgi de göstermiyorum, yine de bana tatlım falan diyor
Insanlar burada bilip bilmeden atıp tutuyor belki seninde sevmemek için yeterince sebebin olabilir. Böyle durumlarda her ne kadar sevmesen de saygını korumaya özen göster
Bir şeyleri telafi etmeye çalışıyor gibi ama eminim ben en ufak bir yakınlık göstersem o da uzaklaşacak cidden sevdiğini düşünmüyorum hatta kendini benden üstün görüyor bence
Onu sevmemekte haklisin herkesin hassas oldugu konular farklidir bir insana yillar boyu aklindan cikmayacak kalp kirici bir laf etmek bile sevmeme nedeni olabilir o yuzden onun tatlim lafina aldanma gonlunu kirdiktan sonra isteyen istedigini desin aileler bazen konteol etmek icin bile kizlarini yaninda tutmaya calisjyor ya da senden bir beklentisi var
Dışarıdaki insan için ne kadar samimi gelirse gelsin onunla aramda geçenleri sadece ben bildiğim için az çok görüyorum bir şeyleri zaten
Saçma sorular baban o yani seni karşılıksız hayat da tek sevicek erkek günümüz ülkesin de 🙄
Babaların çoğunda böyle bir durum olur tatlım 😊 Kızından sevgi görmese bile sevmeye devam eden çok baba var 💗 Bu onun sevgisinin koşulsuz olduğunu gösteriyor.
Senin sevgi gösterememenin de mutlaka bir nedeni vardır 😔 İstersen bunu düşünüp kendinle konuşabilir ya da yazıp rahatlayabilirsin. İlişki zamanla onarılabilir 💫
Cevap
11Cevap
Normal sevmesi ne olursa olsun evlat o seni hep bebekliğindeki gibi görür ve babaların bedduası çok fena tutar
Bildiğim kadarıyla şu ana kadar ettiği bir beddua yok, seviyorsa 6 yıl önce de gösterseymiş sevgisini
Dış görünüşümle şaka diliyle dalga geçti ağlattı beni sonra da umursamaz takıldı ağlamamı bile yalandan ağlıyora çevirdi 3-4 gün konuşmadım onu bile anlamadı nedenini sormak yerine ufak şeylerle tehdit etti sadece bunlar da değil genel olarak bana ait olan her davranış her şeyim adama battı gibi bir şey. ben de uzaklaşınca telafi etmeye çalışıyor iyi yapıyorum eminim en ufak göstereceğim yakınlıkta benden uzaklaşacak kendini benden üstün görüyor normalde çünkü
En hassas olduğum konudan niye takıldı o yaşta peki bana, sonradan üzülünce dalga geçmezdi söyledi şaka olduğunu takılıyor olsaydı
Söylerdi*
Biliyor zaten genel olarak hep belli ediyorum, özrünü de kabul etmiyorum özrü de yalan
maalesef insan evladini seceniyor. Bu da onun imtrhani. Sende bu iktrhan icerisindesin ve bu imtehani o kazanirken seb kaybedeceksin. Allah bidayet verir inşallah yoksa baracagin yer belli
Onun kazanacağını nerden biliyorsun
Senin tum yaptiklarina ragmen hala seni sevmesi.
Ben ne yapmışım awk sadece sevmediğimi söyledim sevmek zorunda mıyım
Allah'a da aynisini dersin. Huzurunda tabi konusabilirsen
O da beni sevmesin sev diyen mi var ona
Sonuç olarak hâlâ gözünde bebeğisin.
Bana çirkin demişti
Çünkü sen onun evladısın, sen onu sevmesende o seni sevicek ve yanında olmak isteyecek
Baban sana ne yaptı da sevmiyon ak
Zamanında küçümsedi ezdi yaptığım her şey battı ben de uzaklaşınca telafi etmeye çalışıyor iyi yapıyorum eminim en ufak göstereceğim yakınlıkta benden uzaklaşacak kendini benden üstün görüyor normalde çünkü
Anne baba sevgisi karşılıksızdır
Normaldir. Belki anne olunca anlarsın.
Baba işte seviyor, herkes sevmiyor maalesef...
Kendini imha et hemen
Neden
Kaç yaşındasın
Normal
Neden sevmiyorsun
ee seni seviyor işte
senin #### ..
Sevmeme sebebin?
Önceden dış görünüşüme kadar şaka diliyle de olsa hakaret etti üzüldüğümü görünce de üstüne dalga geçmişti, o yüzden sevmiyorum
Şaka yapmış işte her baba yapıyor niye sevmese tatlım falan desin ki zaten
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?