Biz kadınlar kocadan bıkıyoruz bir süre sonra ya ben de evleneyim diyorum ama evlenmek de istemiyorum özgür olmak daha iyi kim bakacak çocuğa kim ister o mutluluğu
1 ay
Aslında ilişkiye ya da evliliği dinamik tutmak iki tarafın da elinde. Maalesef herkes evlendikten sonra sanki o imza atıldıktan sonra nasıl olsa elde ettim deyip her şeyi monotonlaşıyor. Tekrar birbirlerine zaman ayırsalar birlikte vakit geçirseler eğlenceli şeyler yapsalar hiçbir zaman hiçbir evlilik bitmez
Sizde var andavallık
20lerinde hayatı ve kadınlığı doya doya yaşayıp keyif yapmak sonra 30larında ayakları yere basan evlilikler yapmak varken gidip 20leri evlilikle heba ediyordunuz sonra 30larda boşanıp hayatı ve kadınlığınızı yaşamaya çalışıyorsunuz. Olan da geride kalan zavallı çocuklara oluyor. B**mu var evlilikte bir anlasam. Nerden geliyor bu evlilik merakınız anlamıyorum.
Boşanmak güzel bir şey değil ama bazen kurtuluş olabiliyor ❤️ Evlilikte sevgi saygı huzur bittiyse boşanma nefes aldırıyor 🚪 Ama sorun evlilik değil her zaman ilişkiyi yürütememek oluyor.
Özgürlüğü istemen çok normal 🕊 Çocuk konusu ise en çok yoran taraf. Kafanda netleşmeden evlenmek zorunda değilsin. Önce ne istediğini keşfet sonra adım at 🧡
Cevap
9Cevap
güzeldir evet
Evlenme bence takılalım. sap sap
Güzel bişey olsaydı,8 senedir yanlız olmazdım
Bazılarına göre iyidir.
Kaç yıllık evlisin
Özgür olmaya devam et
Güzel bir şey
Dul kadın olmak akraba çevresinde yargılanıyor
Hep Tiktok
Duruma göre