İş yerinde genç bir kızdan gizli aşk mektubu aldım, eşime anlatmalı mıyım yoksa susmalı mıyım?

İş yerinde masama mektup koyarken gördüm, 3 kat aşağıda çalışan bir kadını. Yemekhanede falan karşılaşıyoruz, bizim katta da arkadaşları var, ismen bildiğim birisi.

Ben yüzükle gezen bir adamım, yani kuyruk salladığım falan da yok. Kız mektupta isim falan vermemiş, sadece evli olduğunu biliyorum ama hislerime karşı koyamadım cart curt, görüşmek, arkadaşça bir kahve içmek sadece bir kere, sonra asla görüşmeyiz cart curt. İstersen mektubu yemekhanenin sağındaki çöpe at demiş, istemezsen de koridordakine ben görürüm demiş.

Saçma canım işler, anlayacağınız bu kızcağız 22 yaşında, yeni mezun, toy bir kardeş. Ben 34 yaşında adamım, bu çoluk çocuk işleriyle hele de bir velet için ailemi, güzel karıma böyle bir şey asla yapmam.

Ama mesele şu, ben mektubu alıp okurken arkadaşlarım da geldi ve onlar da gördü. Hatta ben mecbur onlardan birine "Sen at mektubu, koridordaki çöpe" dedim, şüphe oluşmasın kimsenin aklında diye.

Ben bunu karıma söylesem kadın boştan stres olacak, çocukla uğraşıyo, bir de şişkoyum diye takıntıda, iyice depresyona girecek. Ee söylemesem ama bu arkadaş ortamında ağzı gevşeklere denk gelir de duyarsa, benden duymadığı için biraz daha şey olacak.

Ne yapayım?

İş yerinde genç bir kızdan gizli aşk mektubu aldım, eşime anlatmalı mıyım yoksa susmalı mıyım?