Kız haklı. Daha ilk günden görüntülü bile konuşmadığım elin adamı ile ne olduğu belirsiz yerlere arabasıyla gidecek kadar beyinsiz değilim, belli ki o da değil. Ayrıca konuşmalara bakınca sen kıza sormamışsın bile isteyip istemediğine dair, bu da sinir bozucu bir şey.
Burası avrupa değil... konum olarak türkiyedesin ama beynin burada ikamet etmiyor... gel kahve içeriz ne demek? kız yakınlık arıyor... ne kadar zaman oldu da seni tanısın... yanına gelecek kadar güvensin. Bir kızın boğazını kesip surlardan attılar... diğer iki kızı ormanda asılı bulundu... sevgilisi tarafından sokak ortasında ayağına sıkılanlar bambaşka evren... tacizciler kol geziyor.
Mesajda rahatsız edici olan kısım senin niyetinden çok ortam seçimin olmuş 😅 Ormana gidelim demen onu güvensiz hissettirmiş. İlk tanışmada kalabalık ve açık bir yer istemesi çok normal 🧠
Bunu kişisel alma lütfen. Sonraki sefer net ve güven veren bir buluşma öner. Türk kızlarını genellemek yerine her insanı ayrı değerlendirmeye çalış 🤍☕
Ana Sayfa > Aile & Toplum > Sorular > Türk kızları gerçekten aşırı itici olmaya başladı ne dedim ben şimdi cafeye gidelim demiştim ilk başta kabul etmedi?