Türk kızlardan iyice soğudum?

Her geçen gün, her ilişkiden sonra soğudukça soğudum ve bu yaz noktayı koydum. o durmadan okşanmasını beklediği egosu, kendini dünyanın merkeziymiş gibi görmesi, kendisini dünyanın en güzeliymiş gibi görmesi, kendince kusursuz kişiliği, espri yeteneğinin sıfır olması, saçma sapan akıl sır ermez kıskançlıkları, gereksiz duygusallıkları, öz güveninin sıfır olmasına rağmen kendini dünyanın en zeki ve başarılı insanı olarak görmesi, gerekli gereksiz her şeyi konuşması falan daha onlarca şey. Bu yaz interrail yapınca bunu fark ettim. Abdlisinle de tanıştım Polonyalısıyla da ingiliziyle de. Kızlar hem mükemmel derecede güzel hem de ego denilen şey sıfır, ayrıca kültür seviyeleri tavan. Anladım ki bizim türk kızları tam megaloman. Olmayan şeyle övünme peşindeler. Kızlar 3-4 dil bitiyor hepsi üni okuyor veya mezun hepsinin gitmediği ülke kalmamış dünyada ama bunlar onlar için hep araç. Bu övünmek için değil mutlu olmak için araç. Bizimkiler de lcw'ye kasiyer oluyor sanarsın ki microsofta ceo oldu.
Buna karar verdim türk kızlarının toplu olarak psikolojik tedavi alması lazım bu ataerkil düzen onları aşağılanmış kompleksine sokmuş. Asla bir türk kızıyla da evlenmeyi düşünmüyorum onlarca evlenen arkadaşım var bir tanesi bile mutlu değil iki arkadaşım yabancı kızlarla evlendi ikisi de çok memnun.
Şimdi türk kızları da zaten sana kaldı gibi bir yorum gelecektir bu tür kızlardan, kabul edersiniz veya etmezsiniz çoğunuz normal değil veya normal olanları da diğerleri bozuyor
Güncellemeler
+1 yıl
Sorumu sormayı unutmuşum sizce haklı mıyım, haklıysam bunun sebepleri nedir?
Türk kızlardan iyice soğudum?