Özgüvenim yok, zaten boyum kısa, yüzüm de çirkin, giydiğim elbise komik durur, yakışmaz asıl sizce
1 ay
Bence kendine haksizlik ediyorsun sosyal anksiyete yuzunden ben de bunu kendime cok yaptim hep oldugumdan çirkin gördüm çevrem ise aksine ortalamın çok üstünde oldugumu model olabileceğimi falan söylüyordu ama bu kaygı bozukluğu ile kendime bir türlü inanamıyorum yaşadığım için biliyorum bence aynı hatayı yapma emin ol sandığın gibi çirkin değilsindir kendini böyle görmek çok yanlış bir şey kendim yapıp kendi gözüm de kendi değerimi düşürdüğüm için biliyorum o yüzden başkası böyle olsun istemiyorum lütfen kendine iyi davran eğer neden böyle hissetiğini söylersen fikir vermek yardımcı olmak isterim çünkü insanın bu şekil kendini kötü hissetmesi berbat bir şey
umarım kendine haksızlık etmezsin ya kendim gibi bir şey yaşamış birini görünce üzülüyorum lütfen dediklerimi dikkate al emin ol sandığın gibi değilsin
Kendine böyle acımasız davranman çok üzücü 💔 Kimse mükemmel değil ve inanın çoğu insan kendini beğenmiyor ama dışarıdan öyle görünmüyor 😊 İlla elbise giymek zorunda da değilsin. Bol siyah pantolon üstüne şık bir bluz ya da ceketle harika durursun ✨ Önemli olan içinde rahat hissetmen ve abini mutlu etmen ❤️💃
Cevap
3Cevap
Niye öyle kendini karalıyor sun ki çirikşn insan yoktur hiç öyle bir algı yapma kalbin güzel olsun
Abartma ya
Olur
Nedenki
Boyum kısa O yüzden giydim hiçbir şey yakışmaz o yüzden böyle şeyler giyemem Ben kadınsı değil maalesef Çocuksu
Olsun ozguvenin eksik sadece senn
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?