Çocuk çok büyük sorumluluk, o çocuğa kadın bakıyor. Her evlilikte çocuk olmak zorunda mı
1 ay
Çocuk çok büyük sorumluluk, o çocuğa kadın bakıyor. Her evlilikte çocuk olmak zorunda mı
Bunlar zaten evlenmeden önce konuşulması gereken konular. Evlendikten sonra çocuk yapmak zorunda mıyız denmez insana. İnsanların evlilik, aile kurmak ile ilgili hayalleri vardır. Buna göre eş seçin kendinize
Çocuk, herkes için büyük sorumluluk ve emek demek haklısın ❤️ Kadınların yükü de çoğu zaman daha ağır oluyor ne yazık ki. Bazı erkekler “soy devamı” baskısı hissediyor veya kültürel olarak çocukla kendini tamamlanmış görüyor 👶 Ama hiçbir evlilikte çocuk zorunlu değil. İstemen çok önemli. Eşinle açıkça konuşup ortak karar vermen en sağlıklısı 💬✨
Cevap
12Cevap
Benimkide evlendigimizde hemen istedi oldu ama evde oldukça ilgilenir çocukla zaten 5 ten sonraları evde cumartesi pazar tatil ilgili yani hep bana yüklemez
Seninki ilgili bir baba olur mu çok yeni evliliksen istemiyorsan söyle konuş
Bence en az 3 sene çocuk olmamalı.
Ordu'nun bir belediyesi nüfus azalıyor diye 10 çocuk yapana ödül vereceğini duyurmuş. 😅😅
Ben şahsen çocuk sahibi olabilmek için evlenirim. Yoksa ne gerek var evliliğe
Bazen ısrarla seks de istiyoruz, ne kötü insanlarız 😅
Zorunda degil aslinda zamaninda olabilir evlenipte hemen cocuk yapmak cok mantiksiz ilerki zamanlarda daha iyi hayatin tadini yasamak varken birden cocuk herseyden uzaklastirir
ısrarla korunmasız içinemi boşalıyor kocan , onumu demek istyosun
@0284629 olabilir tabii. benim dediğimde bitür zorlama değilmi
Allah aşkına bunun cevabını bende istiyorum. 3 aylık evliliğimde çocuk olmadı diye beni hocaya götürdü.
Bende de tam tersi eski eşim istiyordu deli gibi
Herkesin kendine göre sorumlulukları var
Çocuk neslin devamıdır
Evlimisin sende ayni dert bende varda
Beni hiç istemiyorum düşüncelerin farklı yönde
Herkes sorımluluk alamaz
Erkek üremek ister
Hayır değil
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?