Sanırım 40 gibi boşanmalar artıyor. Dün sitede 46 yaşında bi hemcinsimin yeniden hayat kurma çabasına tanıklık ettim de canım sıkıldı bea
1 ay
Sanırım 40 gibi boşanmalar artıyor. Dün sitede 46 yaşında bi hemcinsimin yeniden hayat kurma çabasına tanıklık ettim de canım sıkıldı bea
bu durum aslında biraz insanın karakterine, biraz da içinde bulunduğu çevreye bağlı...
aile desteği, maddi durumu, elinde bir mesleğin olup olmaması gibi etkenler de önemli tabii ki..
Umarım ben de senin gibi 46 yaşıma geldiğimde hayat dolu olurumm😬
olursun olursun canım benim🥰😚😚
🍫😘
Gerçekten her insan için sürekli çok farklı işliyor. İnsanların beğenmediği hayatı başkasının hayali olabiliyor. Bazı insanlar gerçekten çok zor durum da bazılarının ise yaptığı yalnız da şımarıklık
Ya onun durumu çok zor. İş yok meslek yok elinde. Ayrıca bir de çocuğu var. Acayip zor olacaktır. Düşük maaşlı girecek mecbur bir işe ama çok zorlayacak
Bu yaşlar mental olarak insanların yıldığı bezdiği ve motivasyonlarının düşmeye başladığı yaşlar.
İmkansız değil ama yüksek emek ve moral gerektirir.
40’tan sonra hayat çok güzel yeniden kuruluyor canım 💛 Birçok kadın boşandıktan sonra işe giriyor eğitim alıyor şehir değiştiriyor hatta yeniden aşık oluyor 💫 Mağdur olan çok ama güçlü şekilde ayağa kalkan da çok fazla 🙏 Sen de bunlara tanıklık ettikçe umutlan bence 💪✨ Hayat 40’ta da 50’de de bitmiyor 💃🌿
Cevap
9Cevap
O yaştan sonra sadece ekmeğe ve suya ihtiyaç duyulur, seks bilem değil yani 😅 Zorlamaya gerek yok 😅
Bi adam da kadını tatil yapmaya çağırıyordu😬
Koyun can derdinde kasap et 😅
Aynen yaa 😬
Bana 40 ta 30 ta çok yaşlı geliyor bir insan en fazla 30 yaşına kadar güzel bir mesleği bilmeli öğrenmeli zaten bilmiyorsa o yaştan sonra çok büyük ihtimalle hayatı düzene girmez
Yaşama isteği yoksa hiçbir yaşta da kuramaz
Evet yeter ki içinde o güç ve heves olsun
Kişinin kendi ile alakası bu biraz
Ben çok uğraşıyorum ama olmuyor be
Kimin canı * ki o duruma
Kıskanıyor insan öyle bişey görünce
maddi imkan olursa yaş hic sorun değil
Kurabilir
Kurabilir
Kurabilir isterse
Ben kurdum
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?