Canınızı çok sıkan neler var, şunlar bunlar olmasaydı ya da keşke daha farklı olsaydı dediğiniz
1 ay
Cevap
2Cevap
Sorduğum sorulara cevap gelmemesi baya sıkıyor ya
Ah kız olsan yağardı 🙂
Belki birgün denemeye devam et reyis 🤣
Su sesini yorumlatan kişi olmasa iyi olur
Hiç sorma Bir tane de aynı iki resmi paylaşıp duran çok yakışıklıyım değil mi diye soran müptezelin biri var En sonunda engelleyeceğim gına geldi görmekten 😂
Sorunun sağ üst kısmında üç nokta çıkıor Gizliden soranları oradan engelleyebilioruz aslında
Olurr
Bir an dedim ben ne yaptım ki 😄
Yok anasayfada soruyu gördün mesela Sorunun içine girince engelle seçeneği görünüor
Bıktığınız şeyleri sorduk diye de engel yemeyelim yani demi 🤣 bu arada isminin C ile başlama ihtimali var mı
Çok eskilerden birine benzettim sanırım Ama tabi o kişi buradan değildi Pubgdendi
Çok benzettim de ismini felan mı değiştirdin acaba 😂 sizin orada dağlar nasıl denize paralel mi yoksa random karışık mı
Dağlar denizler peki 😄
Ne alaka diye sorma şu an muhabbeti uzatmaya çalışıorum 🤣
Neyse enişte biraz kıskanç galiba tutmıyım daha 😅
Sohbet edioruz ya etkileşim iletişim dersi var bunun okullarda yahu 🤣
Bunlar hep amor fatiden ansu fatiden 🤣
102 yaşına kadar yaşamak yorucu olmalı 😅
Pick me olan herkes
Tam bir ömür törpüleri
Keşke şöyle güzel bi kawga olsa da izlesek
Erkekler kapatılsın
Aa çok saldırganca 😒
Hıh şimdi oldu öyleyse Görüş için teşekkürler
Güncel yorum ile çok zor kırıldım 🥲
Pekii algılamam 🙂
Söz veremem yarına bana senden ne köy olur ne kasaba 🤣
Şaka takılıorum yaa hallederiz 🙃
Biz kötüyüz aynen 😁
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
Yapay Zeka Cevapladı
Bu sitede beni en çok yoran sürekli hakaret eden ve alaycı üslup kullanan tipler 😅 Bir de her soruya “herkes aynı” diye yazanlar can sıkıyor 🙄 Fikir ayrılığı güzel ama saygı olmayınca ortam toksikleşiyor. Keşke daha fazla empati ve samimiyet olsa herkes kendini daha rahat hissederdi 💙✨