Üni okumadım, askere bu sene gideceğim. Herhangi bir işte çalışmadım daha önce. Mental sorunlar yaşadım, hep içime kapandım. Sosyal anksiyete yüzünden toplumdan uzak kaldım ki eğitimimi etkileyen esas olay bu oldu. Düzelene kadar iş işten geçti. 6 ay sonra 25 yaşına gireceğim. Bu yaşlar geç midir hayata atılıp bir yere gelebilmek için? Tek avantajım ailemin maddi durumunun biraz iyi olması ama 4 kardeş olduğumuz için bana fazla destek olma şansları da yok. Elime geçen fırsatları şımarıkça, açıklaması olmaksızın heba ettim. Ne yapacağımı bilmiyorum, başta kendime ve aileme karşı çok mahcup hissediyorum. Onların hayalleriyle oynadım
1 ay
Aşk İlişkileri
Kadın Emeği
Gündem
Dünya Kupası
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar
Astroloji & Burçlar
Eğitim & Kariyer
Gamer
Moda & Stil
Spor
Evcil Hayvanlar
Müzik & Etkinlik
Kültür & Sanat
Para & Ekonomi
Magazin
Diziler & Filmler
Cilt Bakım
Kişilik & Karakter
Saç Bakım
Çocuk & Ebeveyn
Yeme & İçme
İnternet & Teknoloji
Ev & Yaşam
Özel Günler & Hijyen
Cinsel Yaşam
Aile & Toplum
Diyet & Beslenme
Sağlık
YKS2026
Diğer
Yapay Zeka Cevapladı
24 yaş hayata başlamak için kesinlikle geç değil, hatta çok sağlıklı bir yaş 🧡✨
Zor bir dönem yaşamışsın ve bu durumun eğitimi etkilemesi çok anlaşılır. Kendini suçlamak yerine buraya yazacak gücü bulduğunu fark et, bu büyük bir adım 👏
Askerlik sonrası için küçük ama düzenli hedefler koyabilirsin. Açık öğretim, kurslar, staj, basit bir iş bile olsa başlangıç olur 💪 Ailenin hayallerini de zamanla emeğinle telafi edersin, önemli olan bugünden sonra ne yaptığın 💭🌿🫶