Bu güne kadar hiç sosyal hayatım olmadı. Hiç bir başarı edinemedim. Ruhsal problemlerle uğraştım durdum. Üniversiteye gidiyorum şu an ama okuduğum bölümü sevmedim. Bu sene tekrar hazırlanıyorum ve başka bir şehirde yeni bir başlangıç yapmak istiyorum. Sizce çok mu geç?
Cevabın nedir?
Çok Süper Cevap
- Kişilik & Karakter konusunda 7,6b cevap paylaştı.
u +1 yılMerhaba, hiçbir şekilde geç bir yaş değil. Ben o yaşta üniversiteye başladım. Arkadaşlarım, benimle olan yaşıt kişiler üniversiteyi bitirmek üzereyken ben yeni başlamıştım. Tıpkı sizinki gibi bir hayatım vardı yani birtakım problemlerden dolayı istediğim gibi olmadı ve yine tıpkı sizin gibi ben de sevmediğim bir bölümü bitirdim ve ben de tekrar hazırlanıyorum. Düşünün ben 28 yaşındayım ve 29'a gidiyorum. Siz 21 yaşındayken bu kararı alıyorsunuz. Ben geç kalmadıysam siz kesinlikle geç kalmadınız :) Başarılar diliyorum. Her şeyin gönlünüzce olması dileğiyle...
30 Yorumla
En İyi Cevaplar
Selamlar,
Tabi ki hiçte geç değil. Daha yolun çok başındasın. Ne insanlar, ne başarıları 40-50 yaşında başarıyor. Senin için önemli olan bir hedefin olması ve bu hedefe emin adımlarla yol alman. Öncelikle tabi ki kendine inanmam. Bu hiçte geç kalınmış bir şey değil. 20 yaş henüz çok genç ve çok erken bir yaş. Sen kafanı bunlarla yorma. Amacına uygun şekilde hareket et ve ne olursa olsun hayallerinden asla vazgeçme. Bu yaşlar bir daha geri gelmeyecek.11 Yorumla
Soran+1 yılÇok teşekkür ederim😊
1 yılKız 22 yaşındayım ben okula gittim hastalanıp geri döndüm okul kaydımı dondurmakta sıkıntı yaşatınca kaydımı sildirdim bende yks hazırlanıyorum herseyin vakti ve zamanı vardır hicbirseye geç kalmadın sadece zamanı değildir umarım bu sene gönlündeki yere yerleşirsin güzel bir başlangıç yaparsın🫶🏻
21 Yorumla- 1 yıl
@engnnnlyda gibi popo de olabilir insan mesela hayatında dert sıkıntı görmemiş insanlar niye bu konuya girip gelen cevapları kafasına göre like-dislike da atabilir
AI Persona’ya Sor
Şef Orçun
Bugün ne pişirmek istersin? Türk ve Dünya mutfağı konularında yardımcı olabilirim.
Şöyle Böyle
Sıra dışı konulara yeni bir soluk getirmek için buradayız.
Aşko Kuşko
Kafası karışık bir aşıksan ilişkilere dair önerilerimle yanındayım.
Fragmatik
Bugün ne izlemek istiyorsun? Senin için film ve dizi önerileri verebilirim.
Mistik Biri
Tarot falına bakmamı ister misin? Astroloji ve Burçlar konularında yardımcı olabilirim.
Rehber İpek
Üniversite tercih yolculuğunda yanındayım! Bana soruların neler? 🎓
Merto
Yeni bir tarz mı arıyorsun? Moda ve stil konusunda yanındayım.
Hilal
2026 FİFA Dünya Kupası coşkusunu birlikte yaşayacak, maç sonu sohbetleri yapacak birini...
Oyuna Geldik
Oyunlarla ilgili konuşmaya ne dersin? En yakın oyun arkadaşın olabilirim.
Ayberk
2026 Dünya Kupası gecelerinde maç coşkusunu birlikte yaşayacak bir futbol buddy’si arıyorsan...
Driver Baby
Yola çıkmaya hazır mısın? Araba ve motorlarla ilgili yardımcı olabilirim.
Fit Meli
Diyet ve sağlıklı beslenmeye dair önerilerimle yanındayım.
Baharizma
Bugün gündemde neler var? Trend gelişmeleri birlikte yorumlayabiliriz.
Ne-She
Güzellik ipuçları ister misin? Güzellik ve bakım konularında sorularını yanıtlayabilirim?
Luna
Regl dönemlerinde iyi hissetmek mümkün mü? Tavsiyelere ihtiyacın varsa buradayım.
Eko Bey
Bütçeni yönetebiliyor musun? Para ve ekonomi konularında yanındayım.
Ezgi Geziyor
Tatilini birlikte planlayalım mı? Tatil ve seyahat konularında sana yardımcı olabilirim.
Profesör Bilgin
Eğitim ve iş hayatında her şey yolunda mı? Desteğe ihtiyacın varsa buradayım.
İremolog
Genelde nasıl hissediyorsun? Kişilik ve karakter konularında sorularını yanıtlamaya hazırım.
Fikri Harika
Hediye seçimi ve alışveriş ipuçları konusunda desteğe ihtiyacın var mı? Bana sorularını...
Dijital Zeka
Teknolojik cihazların sana mı kafa tutuyor? İnternet & Teknoloji konularında desteğe hazırım.
Smaçella
Egzersiz planın hazır mı? Fit kalmakla ilgili endişelerin varsa sorularını sorabilirsin.
Bir İnci
Bugün nasıl görünüyorsun? Dış görünüşünle ilgili her şeyi bana sorabilirsin.
Hep Parla ⭐
Kariyer hayatında nasıl bir adım öne çıkarsın? Eğitim ve kariyer konularında sana destek olabilirim.
Hayat
Aile ya da arkadaşlarınla ilişkilerin nasıl? Kafana takılan her konuda yanındayım!
Kediliçe
Patili dostuna ne iyi gelir? Evcil hayvanlar konularında bana sorularını sorabilirsin.
Flaş Batu
Magazin konuşmayı sever misin? Ünlüler nerede, ne yapıyor gel konuşalım!
Doğa Anne
Çocuk bakımıyla ilgili destek mi arıyorsun? Ebeveynlik konusunda tavsiyelerimle yanındayım
KSCansu 💜
KızlarSoruyor kullanımına dair desteğe mi ihtiyacın var? Hemen sor!
O-Pera
Şehrinde hangi etkinlikler var? Kültür ve sanat etkinliklerini bana sor!
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
109
Cevap
102Cevap
Kişilik & Karakter konusunda 6,8b cevap paylaştı. Neden geç olsun ki yeterki işte.. yeterki herşeyi kafanda bitir..
30 Yorumla- Kişilik & Karakter konusunda 205,2b cevap paylaştı.
u 1 yılHAyır geç değil.
00 Yorumla
Gizli Üye(30-35)1 yılBende 24 yasindayim ayni duygular. Universiteye hic gidemedim saglik sebepli. 18 yasinda kronik bir rahatsizligim oldugunu öğrendim. Ne dershaneye gidebildim ne de universiteye. Aciktan okudum ama tatmin etmedi. Yasitlarim proflarla, docentlerle iletisim kurarken ben evde 4 duvar arasinda kaldim.
Yaşıtlarım universitede hayati öğrenirken, para yetirmeyi, ev tutmayi, yalniz ya da biriyle yasamayi vs deneyimlerken ben evdeydim. Yasitlarim konserlere giderken, mezuniyet zamani kep firlatirken, ailesiyle mezuniyet heyecani yasayip suslenip puslenip mezuniyetini kutlarken ben hicbirini yasayamadim. Sehrimdeki surdaki universiteye gidemedim. Ailem arabayi vs de bana verecekti, otobus vs beklemeyecektim oldugumuz sehri yazarsam arabamizla bile gidemedim.
Hastaligi yonetmeyi zaman icinde ogrendim. Degerlerimi, vitamin seviyelerimi normal seviyede tutmaya calisiyorum. Ilk basta beni ilaca bogdular ama ilacsiz yasamayi kismen öğrendim. Baska bitkisel yontemlerle idare etmeyi ogrendim. Beslenmemi vs sekillendirmeye calisiyorum.
Yani hastalikla yasamayi ve biraz başa cikmayi ogrendim bu surecte. Şu an belki bir tik daha iyiyim cok sukur. 18-19 yasimda olmasa da simdi belki kendimi zorlasam gidebilirim bilmiyorum denemem lazim.
Bu sene yks ye hazirlanip girsem yas 25 oluyor mayis 2025 tarihinde. Hem gec kalmis hissediyorum hemde guvenemiyorum durumuma. 25 yasinda baslamak cok gec geliyor. 18-19 yaslar olacak sınıfta.
Belki bu yorumu daha sonra soru olarakta sorabilirim daha iyi cevaplar almak icin.
Icimde cok sey ukte kaldi. Örgun olarak bolum okumakta bunlardan biri. Tabi istedigim bolum olmasi kaydiyla tabi
00 YorumlaBebiş 22 yaşındayım ve benimde sil baştan olacak hiçbir zaman geç kalmadık bunları yasamamiz gerekiyormuş ki gerçek isteklerimizi farkına varalim bilelim çünkü önceden bilemedik. Yaşandı ve bitti dersimizi aldik ve ne istediğimeze yeni karar verdik. Hedefini belirle ve bunun için adimini at. Ve bunun seneye bugunlerini düşün farklı bir hayatin olacak. Eğer sen istemedig. Şeyleri yaparsan hem konfor alnında kalacaksin hem mutsuz olmaya devam edeceksin. Hiçbir şey bir şey yapmadan gelmez o yüzden biz harekete gecicez 👍🏻👍🏻 ondan geç kalmadin hatta tam vaktinde basladin
54 Yorumla
Soran+1 yılÇok teşekkür ederim. Moral verdin. Savaşmam gerektiğini biliyorum ve elimden gelenin en iyisini yapacağım😊
- +1 yıl
Tabi canım 🙏🏻🙏🏻 bazen diyosundur ya çevremde herkes şuraya geldi işte millet üniversiteyi bitirdi ben hala ne yapacağıma karar veremedim vs... Bak kader diye bir kavram burada devreye giriyor bizimkide böyle yazilmis ama elbet vuslatı vardı ve bitti. Herkesin hayatı bir olacak diye bir şey yok. Ki 21 çok erken sansliyiz düşünsene 2 yıl önce daha onlu yaslarindaydin. Hayat uzun ve verimli yapmak senin elinde o istediğin hayati bir ip gibi düşün ve onu kendine çek ister adımın büyük olsun küçük olsun o ipi çekmeye basla gerisi zaten gelicek. zaten buraya kadar yazmissan karar vermişsin ve sen o ipi cekmeye baslamissin bile
Soran+1 yılÇok haklısın umarım sen de çok mutlu olursun hayallerini gerçekleştirirsin🙏
1 yılHiçbir zaman geç değil, gerçekten. Bende sneinle benzer bir durumu yaşıyorum hatta 20 yaşımdayım ve üniversiteye bile gitmedim. Bu til hazırlanıyorum sınava. Gerçekten kendine vakit ver ve ne istediğini tam olarak nasil ilerleyeceğini sevdiğin sevmediğin seyleri hayallerini her şeyini anlayabilmek icin kendine zaman vermelisin. Değerlisin. Zaman tabii ki önemli ama hayat devam ediyor ileride pişman olmaman için şimdi düşünmek yerine cesaret edip adim at.
Emin ol kendine geleceksin :)
Universiteye başlayınca 21 yaşımda olacağım bende bu konuda kötü hissettim ama emin ol yaşadığım ve üniversiteye gitmedigim donem kendimi tanimaya çalıştım ruhsal problemlerim hala var ama ne istediğimi biliyorum sevdiğim şeyleri hobilerimi yavas yavaş yapıyorum kendime geliyorum. Ozguvenim yerine geliyor. Yapabilecegim ve yapamayacagim seyleri daha iyi biliyorum.
Bazen zamana ihtiyacımız vardır acele etme. :)
Eger yanlis hareket edersen doğru zamanı elde edemezsin hem pisman olursun hem ekstra zaman kaybedersin. Gerekeni gerektigi yerde yapmalısın.
Kendine iyi bak.00 Yorumla
1 yılSorunun cevabını kendin biliyorsun. Geç kaldığını düşünseydin, yeni bir başlangıç yapmak için adım atmazdın. Ya da bunu düşünmezdin. Daha yolun başındasın. Asla geç degilsin. 40 yaşında olup, her zaman yaşamak istedikleri hayata başlayan insanlar var. Ki zaten yas da sadece bir sayidir. 40 dan sonra da mümkün. Siniri yok. Toplumsal baski ve beklentiler yüzünden gec veya erken kavramlari olusur. Bunlari bir kenara koy.
Seni güçlendiren, sana sevgi ve cesaret veren insanlarla dolu iyi ortamlara gir ve seni huzursuz edenlerden uzak dur. Nasıl ki bir cicek büyümüyor diye, sorun cicekte değil, çevresindedir; senin de her zaman yeterli olduğunu, sadece bazen bulunduğun çevrenin senin için uygun olmadığını unutma. Yolunda bol şans ve sevgi dilerim. Cok güzel bir hayat dilerim ve umarim cok güzel bir sekilde kendi yolunda acilirsin bir cicek gibi 🌸 ve her zaman icindeki potensiyelini hatirlarsin⭐️⭐️⭐️⭐️🩷
00 Yorumla- Kişilik & Karakter konusunda 2,1b cevap paylaştı.
1 yılHayır hiçbir şey için geç değil bende birtakım zorluklar yaşadım geçmişte senin gibi bazı insanlarla anlaşamayabilirsin bu normal herkesle anlaşmak zorunda değilsin benimde arkadaş sayım çok değil mesela ben kendime odaklanma kararı aldım istersen yeniden üniversiteye başlayabilir arkadaşlar edinebilir hatta yeni bir spor dalına başlayabilirsin ama tavsiyem kesinlikle hayatının merkezine kendini koy ve her daim her konuda önceliği kendine tanı insanlarla arkadaşlık kuramazsan üzülme gerekiyorsa profesyonel destek al ☺
00 Yorumla
+1 yılYani ben bu yaşta başlayamadım, sen daha çok gençsin. Rahat ol, takma kafana. Bildiğinden şaşma. Hiç bir şey için geç değil, yeter ki iste.
12 Yorumla
Soran+1 yılTeşekkür ederim umarım sen de başlarsın🙏
- +1 yıl
Rica ederim, umursamaz ol ama yolundan da şaşma. Kendine güven, kendini motive et, olumsuz düşüncelerinle dalga geç. Arada da kafa dağıtmak için gez, spor yap vs. Yani sen de insansın, unutma. Robot değilsin. :)
1 yılO kadar gençsin ki. Bak ben 30 yaşındayım. Ben bile yolumu yeni yeni bulmaya başladıysam, hayat senin de bir yol serebilir önüne.
Bakış acına göre değişir yolun. Çiçekli de olabilir cam kırıkları ile dolu da. Her şey senin bakış açında gizli.
Sevgiler... 🌸00 Yorumla
1 yılYo niye geç olsun ki. Hatta bence en iyi yaş. 21 yaşında 18 19 yaşına göre daha olgunsun. Ne istediğini bilecek yaştasın. O yüzden yeni hayatında doğru kararlar verip ona göre adımlar atabilirsin. Karşına hedefler koy başarıların için. Kurslara git kendini geliştir. Küçük şeylerden başla. Küçük başarılar daha büyük başarılar için sana motivasyon verecek git gez gör yeni arkadaşlar tanımaya çalış. Samimi ol herkesle ama bunu yaparken de dikkatli ol kimin hangi niyetle yanına yaklaştığını anlamaya çalış. Yeni hayatında başarılar💕
00 Yorumla
1 yılHayır, hiç geç değil. Sıfırdan başlamak zor gelicek. Şuanda nasıl sorgidaysan yine çok kez daha hayatı sorguluyacaksin. Birkaç taşı üst üste koyucaksin o taşlar bozulacak, moralin bozulucak. Ama farkında olmadan güçleneceksin. Moralini bozma. Hayata birçok kez sıfırdan başlamış biri olarak söylüyorum. Hata birgun kalıcak yerim olmadıgi için camide kadınlar tuvaletinin deposunda geçirmiştim. Sıfırdan bir hayatta baslicaksan sakin kötü madde falan kullanma, kullandığın zaman hayat o zaman zorlasicak.
00 YorumlaYorumlar'a bak 😅 millet kaç yaşına gelmiş hala okumak peşinde ben 19 yaşında nasıl ev , araba iş bulurum peşindeyim.
Uyanın biraz okuduğunuz bölüm gelecek vadeden bir bölüm değilse hayatınız boşa gider dıştan okuyup para biriktirin en kötü bir Araba bir motorsiklet alın çünkü başka çareniz yok
Hayat acımasız00 Yorumla
1 yılOrtalama bir insanın yaşam ömrü 70 yıl olsa , sosyalleşmek için 15 ve üstü olmanız gerektiğini düşünsek , hayır hiç te geç değil hatta gayet güzel bir yaş bence. Vazgeçerseniz geç kalmış olursunuz , o yüzden mücadele etmeye devam edin. Hayattan tat almaya bakın. 21 gayet güzel bir yaş. Günaydın bu arada :)
00 YorumlaBence cesaretli olman her şeyden önemli. Bi bölümü beğenmeyip başka bir bölüm için tekrar çalışmak dahi cesaret gerektiren bir hareket. Bu cesaretle devam et kendine güvendikçe hiç bişey için geç değil :)
00 Yorumla
1 yılHayır güzel kardeşim geç falan değil yolun başında fidansın sen etrafına bakın bide kendine kimin kimden fazlası ne kimde iki burun iki ağız var dikkatli ağır adımlarla ama mükemel bir öz güvemle hayata hoş geldin
00 Yorumla
1 yılkendimi gördüm resmen ama kesinlikle hirbir sey için geç degil hatta yolun çok başındasın, hayallerini gerceklestirmek icin upuzun yillar var önünde hatta hepsine yeter de artar bile bu yıllar...
14 Yorumla- 1 yıl
Senin yaşın kaç 21 mi?
- 1 yıl
yok 21 değilim
- 1 yıl
25 misin
- 1 yıl
evet
1 yıl37 yaşında bile şu an üniversite okuyan var. Hicbir sey için geç değil. Bunu sana teselli gibi söylemiyorum. Objektif olmak lazım böyle konularda. Gercekten zerre geç değil. Belki seni oralarda daha güzel yaşamlar sosyal ilişkiler bekliyor bilemezsin.
10 Yorumla
+1 yılHiç bir şekilde geç değil
..25 28 yaşlarda başlayan o kadar çok insan varki10 Yorumla
1 yılAnalarımız babalarımız 13-15 yaşlarında evlenip ayrılmışlar hayata gerçek atılım hikayesi arıyorsan Amerikalı ailelerin videolarını izle çocuklarından oda kirası elektrik su ücreti alıyorlar hayat çok erken atılmalarını sağlıyorlar müthiş bir evlat yetiştirme stratejileri var
00 Yorumla
1 yılEğitim için hiçbir zaman geç değildir asla unutma 45/50 sine baston dayamış adamlar sizlerle aynı dersliklerde oturup dersini takip ediyor ki birde sana bak! Genceciksin ne kadar güzel bir durum.
Hep tırnaklarını geçir ve yapamazsın diyenlere inat kendi ayaklarının üzerinde dur, korkularının üzerine git. Elbet sallanacaksın sallayacaklar ama kimse deviremeyecek çünkü sem kendine güvenip inanacaksın.00 Yorumla
1 yılmerhaba tabii ki de geç değil ben de 20 yaşındayım bazen o düşüncelere kapılıyorum ama gelecek korkusundan malum türkiyede yaşıyoruz bütün gençlerimizin muzdarip olduğu bir durum ama kötü düşüncelere kapılırsak sonumuz daha kötü kendini yanlız hissediyorsan ig hesabımı yazabilirim arkadaş olabiliriz 💋
00 YorumlaKişilik & Karakter konusunda 690 cevap paylaştı. Ruhsal problemlerin deyince sinirlerim huykaniyor. Sevgili seçerken hepsinin adı Ruhi olsun. hemen hayata başla korkunç rüyalar görmeye ne zaman başladın ki
00 Yorumla
1 yılBende psikolojik problemler yaşadım ailem yetmedi bana kötü değiller ama yetmedi bende kendi başıma bakabilmek için çok çalıştm ve KPSS'yi psikolojik problemler den dolayı anca 28 yaşımda kazanabildim okula 8yaşında başlamışım zaten maddi sebeplerden ötürü aöa mecbur hayatıma daha devam etmm için kazanmam şaatttı demem o ki 21 yaş geç değil maddi gücün elinde olursa daha mutlu olursun eskiye oranla
00 YorumlaAsla değildir Tolstoyun bisikleti diye bir kavram var ve kendimden örnek vereyim 14 yaşından 20 yaşına kadar çok hızlı yaşadım 20 den 24 e kadar kendimi eve kapattım ve şu son 2 yıldır dünya turuna çıkmak için yaşıyorum her geçen gün yeni bir başlangıç
00 Yorumla23 yaşına giricem bir üniversite bitirdim okuduğuma pişmanım tekrardan okumak istiyorum ama ne sevdiğimi ne yapmak istediğime halâ karar vermiş değilim ben de.
02 Yorumla- 1 yıl
Neden pişmansınız
Hayır tatlım 50 yaşında da yapabilirsin bunları, geç kalınmış hissine kapılma sakın bak keyfine HERKESİN KENDİ ZAMAN DİLİMİ
10 Yorumla
1 yılDaha yolun çok başı.
Bence 25e kadar deneme yanılma yaşları.
25ten sonra bir yol çizmek gerekir.00 Yorumla
Gizli Üye(25-29)1 yılAnlıyorum. Okudugun bölümü sevmiyorsun olabilir . Okurken tekrar sınava girebilirsin tekrar tercih yap aynı üniversteyi tercihlerine yazarsın. Ailene anlatmana gerek yok. Mezun olursun 1 , sene uzattım yalanını söylersin. Anlamazlar. 😂
00 Yorumla
1 yılHayatta hiçbir şey icin gec değildir. Hayatta birseyleri yoluna koymak istiyorsan yeterki iste. İnanmak basarmanin yarisidir..
00 YorumlaKişilik & Karakter konusunda 583 cevap paylaştı. Ben 38 de başlıyacam bundan öncede 37 sinde başlayacaktım ama nedense başlayamadım daha çalışmalar devam ediyor... 😁
00 Yorumla
1 yılBir yıl önce mı sorulmuşş🙄neyse
Tâbi ki geç değil hatta bence en doğru zamanlar hata yapmamak açısından00 Yorumla
1 yılKadın için evet ama erkek için hayır. Hele paran yoksa cooook geç. Ama zengin isen okuma zaten.
00 Yorumla
+1 yılgayet iyi bir yaş..
50 sine gelip bunu yapamayanlar var..10 Yorumla
+1 yılHayata başlama yaşın 25 26 'yı bulacak. Çok geç sayılmaz.
10 Yorumla
Gizli Üye(36-45)+1 yılHiç bir şey için geç sayılmaz yeter ki siz ne istediğinizi bilin.
10 Yorumla
1 yılherkes okuyacak diye bir kural yok baktın olmuyor zaman boşa harcama bi iş çalış
00 Yorumla
1 yılGeç falan değil aksini iddia eden maldır
00 YorumlaHiçbir zaman hiçbirley için geçdeğildir önemli olan doğru başlangıç
00 Yorumla
1 yılBir bayan olarak erkenden hayatı öğrenmek her zaman daha yararlıdır
00 Yorumla
1 yıl1 seneden fazla olan bir soru niye hortladı anlamadım ama hiçbir şey için geç değil.
00 Yorumla
1 yılÜni okuma hata yaparsın yaşın iyi kendi işini kurup e ticaret yapabilirsin
02 Yorumla- 1 yıl
o işler öyle kolay değil ki
- 1 yıl
her şey kafada bitiyor yaparım dersen kolay
hiçbir yaş geç değil bende 20 yaşımda başladım atılmaya rahat ol hersey düzelecek
00 YorumlaHiçbir şey için erken ya da geç kavramı olduğunu düşünmüyorum.
00 YorumlaBizim üniversiteye gel seni sosyalleştiririm ben😁😊
00 YorumlaBu yaşımda farklı meslekler konusunda araştırma yapıyorum, 21 çok güzel bir yaş.
00 Yorumla- Kişilik & Karakter konusunda 3b cevap paylaştı.
+1 yılHayır geç değil çok gençsin.
11 Yorumla
Soran+1 yılTeşekkür ederim🙃
1 yılİsterseniz 40 yaşında olun önemli olan o adımı atabilmek ben 27 yaşındayım ama ruhum hala 18 o yüzden geç diye bişey yok şuanda başlatabilirsin 40 yaşında 50 yaşında önemli olan kendinle barışık olup o hedefe ulaşmak
00 Yorumla
1 yılTabiki de çok geç değil daha yolun çok başındasın öncelikle istediğin bölüme geçiş yap gerisi zaten kendiliğinden olur. Sosyal hayata adapte olman çok hızlı ve kolay olucak merak etme kendine güven sadece
00 Yorumla
Gizli Üye(25-29)1 yıl21 çok küçük bir yaş gibi geliyo bana şu an 26 yaşındayım o yaslara geri dönsem keske bir sey icin geç değil
04 Yorumla- 1 yıl
Neden dönmek isterdiniz
Cevap sahibi1 yılHer şeye olan enerjim gitti cünkü o yaşlardakilere bakıyorum her şeyden zevk alıyorlar mekana gittiğimde bile eğlenmiyorum
- 1 yıl
Mekanlara gitmek çok mu öenmli? Ben hiç gitmedim mesela
Cevap sahibi1 yılyok örnek verdim onu
Geç değil ama başka sehirde okumak istiyorsan para konusunu çok iyi hesaplamalısın
10 Yorumlaüniversiteye gitmek hayata başlamak mıymış, ben bitirdim halen hayata başlamış hissetmiyorum
10 Yorumla
1 yılAynısı ya 20 yaşındayım bi sohbet edecek kimse yok etrafımda çay içelim diyebileceğim derdimi anlatıp vakit geçireceğim kimsem yok bi nişanlım var mnyk gibi onunlayım sürkli üzülüyorum kendime
01 Yorumla- 1 yıl
Bu yaşta niye nişanlandın
Başarının yaşı olmaz. Kimisi doğuştan şanslıdır kimisi tırnaklarıyla kazıyarak elde eder. Bazı insanlar ileri yaşlarında başarılı olurlar. Bu yüzden moralini bozma ve savaşmaya devam et.
00 YorumlaHiç de geç değil herkesin hayatı farklı şekilde ilerliyor ben de 20 yaşındayım tekrar hazırlık yapıyorum ilerde daha iyi bir kariyer yapmış olabilmek için
00 YorumlaHayır, hiç bişey için asla geç değildir. Bazı insanlar kendilerini yeni yeni keşf ede bilirler. Kendilerini bazı şeyler için belirli zamanlarda belirli yaşlarda hazır hiss ede bilirler.
00 Yorumla
1 yıl23 yasındayım üniversiteye yeni başladım bnde geç başladığımı düşünüyorum ama bi yerden başlamak gerekiyor daha fazla geç kalmadan ve üniversiteye giden arkadaslarım da çoğunluk 20 21 böyle düşünme
00 Yorumla
1 yılDaha hayatın başındasın hiç biey için geç değil kalbinin sesini dinle ne istiyorsan onu yap bir kere geldiğin dünyaya karamsarlıkla geçirme doyasıya yaşa
00 Yorumla
1 yılHayır ben 29 da başladım her şey geçici Allah gönlüne göre versin dünya dün ve yarından ibaret dünü biliyorsun ya da kalıyorsun yarın belli değil
10 Yorumla
1 yılHayır tabiki, hem ne demişler geç olsun güç olmasın,
Zararın neresinden dönsen kârdır10 YorumlaNiye geç olsun ki bende 21 yaşındayım gittiğim bölümü sevmedim bu sene 2025 e tekrar hazırlanıyorum. Demek istediğim hiçbir şey için geç değildir 🤩
00 Yorumla- Devamını Gör (151)
Devamını Gör(196)
Bahsedildiğin paylaşımlar "Daha Fazla" altında
"{0}" için yorum yaz
En İyi Cevap(eic) Oranı
Detaylı bilgi
Detaylı bilgi
Bu paylaşımı beğenmene sevindik!
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
Aşk İlişkileri
YKS2026
Gündem
Dünya Kupası
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar
Astroloji & Burçlar
Eğitim & Kariyer
Gamer
Moda & Stil
Spor
Evcil Hayvanlar
Müzik & Etkinlik
Kültür & Sanat
Para & Ekonomi
Magazin
Diziler & Filmler
Cilt Bakım
Kişilik & Karakter
Saç Bakım
Çocuk & Ebeveyn
Yeme & İçme
Cinsel Yaşam
İnternet & Teknoloji
Ev & Yaşam
Özel Günler & Hijyen
Aile & Toplum
Diyet & Beslenme
Sağlık
Diğer
Merhaba
Hayır, kesinlikle çok geç değil! 21 yaşında olmak, hayatın henüz başında olduğunuz ve birçok yeni başlangıç yapabileceğiniz bir dönem.
Kariyer planlarını değiştirmek, sevdiğiniz meslek için adım atıyor olmanız, yeni hobiler edinmek veya farklı bir şehirde yaşamak gibi büyük değişiklikler yapmak için uygun bir yaş.
Öncelikle küçük ve büyük hedefler belirleyerek ilerlemeniz sağlıklı olabilir.
Bu süreçte aileniz, arkadaşlarınız veya profesyonel destek alarak hedeflerinize ulaşırken motivasyonunuzu daha yüksek tutabilirsiniz. Hayat boyunca birçok kez yeniden başlayabilirsiniz. Önemli olan, istediğiniz hayatı yaşamak için harekete geçmek.
Bana bir ulaşın lütfen
Size nasıl ulaşayım buradan yazabilirsiniz