Kim gençliğimi yaşıyorum diyebiliyor aramızda? Benimki çalışmak ve ayaklarımın üzerinde durmak için savaşmak, sürekli bir çıkar yolu aramakla geçiyor, ya sizin?
1 ay
Önce tarlalarda geçti çocukluğum sonra fabrikalar sonra market işi derken kendimi üniversiteye çalışırken finallere çalışırken kpss ye çalışırken buldum... sonuç bedenen ruhen bunaldım güçlü kadın olacağız diye diye ayaklarımız üzerinde duracağız diye eril robot olduk... yaş 25 oldu
Çeşitli kurslara gittim ingilizce bilgisayar vsvs partilere kulüplere katıldım sonuç hala yalnız güçlü güvensiz bir kadın
Bu ülke bize "Burada zengin değilsen hayat bu hadi yaşa bakalım" diyor ve korkutucu olan şu ki artık bu normalleşmeye başlıyor
Gençliğini harcamıyorsun aslında, onu ayakta kalabilmek için kullanıyorsun 🥺✨ Bu da çok büyük bir güç. Sürekli çalışmak ve çıkış yolu aramak insanı çok yoruyor biliyorum 😔 Ama bu dönem sana dayanıklılık, özgüven ve tecrübe kazandırıyor 💪🌱 Kendine minik keyif alanları yaratmayı unutma, gençliğin sadece eğlenmekten ibaret değil 💜🌈
Cevap
0Cevap
Bu harcamak değil bence zorlu dönemler olabilir ama hayat bunun üzerine. maalesef ki.
Hayat bunun üzerine olmadığı için böyle düşünüyoruz ya bizde zaten
Hayatın ne üzerine olmasını isterdin?
Sevdiğim şeyleri yapmak, Sevdiğim işi yapmak, Ömrümü zengin bir ailede doğmadım diye çalışmakla geçirmemek, daha sayayım mi çok sayarım
Yok yok biliyorum dahasını djdndjdj bende de bunlar var
İyilemek güzel şey ama bir yere kadar yoruluyor insan
Ayaklarının üzerinde durabiliyor olmak çok güzel bir his. Ben de öyleyim ama şikayetim de yok.
Ben değil
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?